Juoksukoulut käynnistyvät taas - ilmoittaudu mukaan!

9.8.2017
Lempäälän Kisan suositut ja halutut juoksukoulut käynnistyvät jälleen syksyn saapuessa. Tarjolla on jälleen kolme erilaista ryhmää:

Juoksukoulu keväällä ja syksyllä: Syksystä kevääseen jatkuva juoksukoulu on isompi paketti niille, jotka haluavat parantaa omaa juoksemistaan. Käy niin aloittelijoille kuin enemmän juokseville konkareille. Kokoontuu kerran viikossa. Tavoitteena kevään 2018 Ideapark-juoksu. Juoksukoulussa saa oppia juoksutekniikasta, oikeanlaisesta ja monipuolisesta harjoittelusta sekä yleisesti fiksusta harjoittelemisesta, jolloin juoksukin rupeaa kulkea paremmin ja fiilis on mukavampi.

Juoksukoulu aloittelijoille: 5 kerran tiukka ja tuhti paketti vähemmän juosseille. Aloitetaan juoksun alkeista ja tehdään juoksemisesta mukavaa, niin että lenkille lähtö on ilo eikä pakko.

Jatkojuoksukoulu: Sopii aloittelijoiden juoksukoulun lisäjaksoksi tai sellaiselle juoksijalle, jolle pitkö juoksukoulu on liian iso pala sitoutua, mutta intoa riittää. Paneudutaan aloittelukoulua syvemmin asioihin ja haastetaan itseä yhä enemmän. Tarkoituksena saada vinkkejä, kuinka juoksuun saisi lisää tehoa ettei vain junnaa paikallaan.

Lisätietoja

Ilmoittautuminen