LEKI JUNIOR SKI TEAMIN KAUSI 2017–2018
11.8.2017 17:48 Uutiset / Junior Ski Team

LeKi Junior Ski Team

Lempäälän Kisan nuorten hiihtäjien kilpailupainotteinen ryhmä LeKi Junior Ski Team toimii ympäri vuoden. Ryhmään kuuluvat kilpailevat Hopeasompaikäiset juniorit.

Tervetuloa huippuporukkaan nuoret kilpahiihtäjät!
Mikäli kiinnostuit, niin olethan yhteydessä Heidi Haapalehtoon (heidi.haapalehto@gmail.com), niin tiedämme, mihin treeniin olet tulossa (aikataulut, mahd. kokeilukäynti jne.).

Nykyinen toimintakausi on alkanut 1.5.2017 ja päättyy 30.4.2018. Kevään ja kesän aikana järjestetään yhteisharjoituksia ja leirejä. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu jaoston nettisivujen ilmoittautumislinkin kautta. Ryhmän sisäisessä viestinnässä on käytössä Jopox-pukuhuone ja WhatsApp-sovellus. Syys- ja talvikaudella harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen.

HARJOITUSAJAT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2017–2018:

  • Syksyn harjoitukset alkavat keskiviikkona 9.8.2017.
  • Myöhemmin syksyllä 4.9 alkaen yhteisharjoitukset pidetään kahdesti viikossa: maanantaisin ja torstaisin klo 18.00–19.30.

MAKSUT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2017–2018:

  • Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski Teamin johtaja.
  • Valmennusmaksuun kuuluu mm. Hakkarin tykkilumiladun käyttö, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista.
  • Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.
  • Tarkemmat ohjeet maksujen maksamisesta annetaan Jopox-pukuhuone palvelun kautta.

   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Heinäkuu   »
Kategoriat