Esittely
Ottelutilastot
LeKi - Nurmon Jymy
2017-2018 - Miehet - 1-sarja
Klo 17:00 Hakkarin liikuntahalli
16
Syy

Ennakkoinfo


Miesten 1-sarjan runkosarja alkaa! Kisan uudet ja vanhat pelimiehet pääsevät viimein irti sarjapelissä!

Otteluennakko


VIIMEIN SE ALKAA! Nimittäin runkosarja ja tosipelit. Niitä on odotettu viime kauden päätöspelistä, pitkä kesä ja syyskausi treenattu tätä varten. Nyt päästään ottamaan tosisaan mittaa Kisan ukoista.

Vastaan asettuu Jymy Nurmosta. Viime kaudella joukkue tunnettiin vielä Jymy-Kuutosina, nyt lyhyemmin Jymy. Vastustaja sijoittui viime kauden runkosarjassa sijalle 13 ja säilytti sarjapaikkansa vasta karsinnoissa.

Jymyn joukkue on viime kauden tapaan nuori ja melko kokematon. Muutama konkari vahvistaa sakkia. Valmentajana jatkaa serbi Slobodan Krljic.

Suuria tietoja nurmolaisten harjoituspeleistä tai pelitavasta ei ole vakoojaosasto saanut selville. Tiedossa kuitenkin on, että vahvaajuniorityötä tekevä Nurmo on opettanut hyvät peruseväät pojilleen, joten ufolentpalloa ei ole luvassa. Nuorille joukkueille tyypillisesti syöttä- ja puolustuspeli ovat vahvoja.

LeKi lähtee sarjaan melko paljon uusiutuneella miehistöllä, jota on hiottu yhteen peräti seitsemän harjoituspelin verran. Tällä valmennus haluaa varmistaa, että joukkue on pelillisesti valmistautunut sarjakauteen, vaikka ykköstikkiin on vielä paljon tehtävää ja kehityttävää.

Kisan porukasta katse kannattaa suunnata etenkin uusiin yleispelaajiin. Eetu Rantanen, Simo Puttonen ja Arttu Linjamäki taistelevat kovaa kuusikkopaikoista. Itsestään selvää on, että vanhat konkarit ovat aina viihdyttävää katseltavaa kentällä!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat