Salibandy

 

 

LEKIIN OLLAAN PERUSTAMASSA -03 IKÄLUOKALLE JOUKKUETTA KAUDELLE 2014-2015 JA SIIHEN RYHMÄÄN KAIVATAAN VALMENTAJIA, MYÖS MUUTAMA -04 SYNTYNYT MAHTUU MUKAAN.  JOUKKUE PERUSTETAAN VAIN JOS SILLE LÖYTYY VETÄJÄ. MYÖS -01 JOUKKUE KAIPAA VALMENNUSAPUA.

MIKÄLI OLET ASIASTA KIINNOSTUNUT, NIIN OTA YHTEYTTÄ JEREMYYN.

 

LeKillä on tällä hetkellä neljä juniorijoukkuetta salibandyn puolella: -97, -00, -01 ja -02 -joukkue: 2008 perustettiin -00 ja -97 joukkueet, jotka ovatkin menestyneet omissa sarjoissaan hyvin. 2011 perustettiin -01:lle oma joukkue, joka pelaa myös kilpasarjaa. Tuorein joukkue on syksyllä 2012 perustettu yhdistetty-02/-01 haastajaporukka, joka muutettiin kaudelle 2013-14 omaksi -02 kilpajoukkueeksi.

Tytöille on alkanut syksyllä -13 oma salibandy-kerho, jossa tarkoitus oppia lajia ja saada liikunnan iloa. Tulevaisuus näyttää tuleeko myös kilpailutoimintaa. Tsekkaa tiedot sivuiltamme.

Myös salibandykoulut ovat osa jaoston toimintaa, joista lisätietoa sivuillamme. 

Nyt siis mennään neljän junnujoukkueen, tyttösäbäkerhon ja salibandykoulujen voimin vauhdilla eteenpäin. Kysyntää tosin olisi muillekin ikäkausijoukkueille, mutta tilojen ja valmentajien puute valitettavasti jarruttaa lajin kasvua Lempäälässä tällä hetkellä. 

Kaikkiin joukkueisiin on mahdollista tulla mukaan. Uusilta tulokkailta pelaaviin kilpajoukkueisiin toivotaan aikaisempaa taustaa harraste- tai kilpatasolta varsinkin salibandystä, mutta mahdollisesti myös jääkiekosta ja/tai jalkapallosta. 

Myös valmentamisesta kiinnostuneita kaivataan joukkueisiin.

 

Salibandystä kiinnostuneet voivat kysellä allekirjoittaneelta tai suoraan joukkueiden yhteyshenkilöiltä.

Jeremy Kurvinen

p. 050 555 2565

jeremy.kurvinen@kotiportti.fi