Salibandy

 

SALIBANDYKOULUT PITÄVÄT TAUKOA ENSI KAUDELLA YHTEISTYÖKUMPPANIN LOPETETTUA YHTEISTYÖN JA OMIEN VETÄJIEN PUUTTUMISEN TAKIA.

 

UUTTA -03/-04 RYHMÄÄ EI VALITETTAVASTI SAATU KASAAN TULEVALLE KAUDELLE VALMENTAJIEN PUUTTUMISEN TAKIA, MUTTA JÄTETÄÄN ASIA HAUTUMAAN ENSI SYKSYYN, JOSKO SITTEN...

 

-01/-02 IKÄLUOKALLE PERUSTETAAN NS. YHDISTELMÄHAASTAJAJOUKKUE (TOIMII MYÖS HÖNTSYRYHMÄNÄ) KAUDELLE 2014-2015. RYHMÄ ALOITTAA TOIMINNAN SYYSKUUN ALUSTA JA TÄHÄN RYHMÄÄN KAIVATAAN PELAAJIA JA VALMENTAJIA. MYÖS JOKUNEN -03 OTETAAN MUKAAN RYHMÄÄN. VETÄJILTÄ EI ODOTETA MITÄÄN HUIPPUA LAJITAUSTAA, KUNHAN TYKKÄÄ TOIMIA LASTEN KANSSA JA ON HALUKAS OTTAMAAN VÄHÄN LAJISTA SELVÄÄ, APUAKIN ON SAATAVILLA.

  

MYÖS MUIHIN JOUKKUEISIIN KAIVATAAN PELAAJIA, JOILLA OLISI JO PELAAJATAUSTAA SALIBANDYSTÄ TAI MUUSTA PALLOILULAJISTA KUTEN JÄÄKIEKOSTA TAI JALKAPALLOSTA. VALMENTAMISESTA KIINNOSTUNEITA KAIVATAAN MYÖS -02 ja -01 KILPAJOUKKUEISIIN.

 

MIKÄLI OLET SALIBANDYSTA KIINNOSTUNUT, NIIN OTA YHTEYTTÄ JEREMYYN TAI JOUKKUEIDEN TOIMIHENKILÖIHIN.

 

LeKillä on tällä hetkellä neljä juniorijoukkuetta salibandyn puolella: -97, -00, -01 ja -02 -joukkue: 2008 perustettiin -00 ja -97 joukkueet, jotka ovatkin menestyneet omissa sarjoissaan hyvin. 2011 perustettiin -01:lle oma joukkue, joka pelaa myös kilpasarjaa. Tuorein joukkue on syksyllä 2012 perustettu yhdistetty-02/-01 haastajaporukka, joka muutettiin kaudelle 2013-14 omaksi -02 kilpajoukkueeksi.

Tytöille on alkanut syksyllä -13 oma salibandy-kerho, jossa tarkoitus oppia lajia ja saada liikunnan iloa. Tulevaisuus näyttää tuleeko myös kilpailutoimintaa. Tsekkaa tiedot sivuiltamme.

Myös salibandykoulut ovat osa jaoston toimintaa, joista lisätietoa sivuillamme. 

Nyt siis mennään neljän junnujoukkueen, tyttösäbäkerhon ja salibandykoulujen voimin vauhdilla eteenpäin. Kysyntää tosin olisi muillekin ikäkausijoukkueille, mutta tilojen ja valmentajien puute valitettavasti jarruttaa lajin kasvua Lempäälässä tällä hetkellä. 

Kaikkiin joukkueisiin on mahdollista tulla mukaan. Uusilta tulokkailta pelaaviin kilpajoukkueisiin toivotaan aikaisempaa taustaa harraste- tai kilpatasolta varsinkin salibandystä, mutta mahdollisesti myös jääkiekosta ja/tai jalkapallosta.

 

Salibandystä kiinnostuneet voivat kysellä allekirjoittaneelta tai suoraan joukkueiden yhteyshenkilöiltä.

Jeremy Kurvinen

p. 050 555 2565

jeremy.kurvinen@kotiportti.fi