Salibandy

 

SALIBANDYKOULUT PITÄVÄT TAUKOA AINAKIN TULEVALLA KAUDELLA (2014-15) YHTEISTYÖKUMPPANIN LOPETETTUA YHTEISTYÖN JA OMIEN VETÄJIEN PUUTTUMISEN TAKIA.

 

UUTTA -03/-04 RYHMÄÄ EI VALITETTAVASTI SAATU KASAAN TULEVALLE KAUDELLE VALMENTAJIEN PUUTTUMISEN TAKIA, MUTTA JÄTETÄÄN ASIA HAUTUMAAN ENSI SYKSYYN, JOSKO SITTEN...VALMENTAMISESTA KIINNOSTUNEET VOI OTTAA YHTEYTTÄ JEREMY "JERKKU" KURVISEEN.

 

-01/-02/-03 IKÄLUOKALLE PERUSTETTU NS. YHDISTELMÄHAASTAJAJOUKKUE (TOIMII MYÖS HÖNTSYRYHMÄNÄ) KAUDELLE 2014-2015. RYHMÄ ALOITTI TOIMINNAN SYYSKUUN ALUSTA JA ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ. PERUUTUSPAIKOILLE VOI VIELÄ KAUDEN AIKANA PÄÄSTÄ, KANNATTAA OLLA YHTEYDESSÄ RYHMÄN VETÄJIIN.

 

MIKÄLI OLET SALIBANDYSTA KIINNOSTUNUT, NIIN OTA YHTEYTTÄ JEREMYYN TAI JOUKKUEIDEN TOIMIHENKILÖIHIN. ETENKIN VALMENTAJIA/RYHMÄNVETÄJIÄ KAIVATAAN UUSIIN PERUSTETTAVIIN JOUKKUEISIIN.

 

LeKillä on tällä hetkellä kolme juniorikilpajoukkuetta salibandyn puolella: -00, -01 ja -02 -joukkue: 2008 perustettiin -00 ja -97 joukkueet, jotka ovatkin menestyneet omissa sarjoissaan hyvin. 2011 perustettiin -01:lle oma joukkue, joka pelaa myös kilpasarjaa. Tuorein joukkue on syksyllä 2012 perustettu yhdistetty-02/-01 haastajaporukka, joka muutettiin kaudelle 2013-14 omaksi -02 kilpajoukkueeksi. -97 joukkue lopetti toiminnan -14 keväällä joukkueen hajottua, valitettavasti.

Tytöille on alkanut syksyllä -13 oma salibandy-kerho, jossa tarkoitus oppia lajia ja saada liikunnan iloa. Syksyllä -14 kovan kysynnän takia perustettiin tytöille toinenkin ryhmä. Nyt jakoa on tehty hieman iän mukaan. Tulevaisuus näyttää tuleeko myös kilpailutoimintaa. Tsekkaa tiedot sivuiltamme.

Pojille aloitti syksyllä -14 myös oma höntsyryhmä, jossa mukana 11-13 vuotiaita innokkaita pelaajan alkuja.

Nyt siis mennään kolmen junnujoukkueen, poikasäbä- ja tyttösäbäkerhon voimin vauhdilla eteenpäin. Kysyntää tosin olisi muillekin ikäkausijoukkueille, mutta tilojen ja valmentajien puute valitettavasti jarruttaa lajin kasvua Lempäälässä tällä hetkellä. 

Salibandykouluja LeKi pyöritti ulkopuolisen kumppanin avulla muutaman vuoden, mutta tällä hetkellä toiminta on jäissä.

 

Salibandystä kiinnostuneet voivat kysellä allekirjoittaneelta tai suoraan joukkueiden yhteyshenkilöiltä.

Jeremy Kurvinen

p. 050 555 2565

jeremy.kurvinen@kotiportti.fi