Seuran esittely

 " Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti"  (seuran säännöt 2 §)

Lempäälän Kisa on vuonna 1904 perustettu yleisseura. Jaostoja seuralla on tällä hetkellä kahdeksan (hiihto, jääkiekko, kuntoilu, lentopallo,salibandy, painonnosto, ultimate & disc golf sekä judo).

Jäsenmaksun maksaneita jäseniä on tällä hetkellä noin 1600.

Kisa järjestää jaostojen toiminnan ohella monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Suurtapahtuma Ideapark-juoksun lisäksi kevään alkajaisiksi järjestetään koko perheen ulkoilutapahtuma Pihapeli Challenge. Lapsille löytyy monenlaista aktiviteettia liikuntakoulun, tyttö- ja poikasäbän, pesiskoulun kesäisen liikuntaleirin. LeKi järjestää vuosittain myös muun muassa aikuisille juoksukoulua sekä kesäisin pesishöntsäilyä. Kisan valikoimista löytyy myös yritysten liikunta- ja hyvinvointipalvelut (lue TyKy-toiminta) sekä personal trainer -palvelu henkilökohtaista kuntovalmennusta haluaville.

Kaiken kaikkiaan Lempäälän Kisa suurena lempääläläisenä yleisseurana pyrkii arvojensa mukaisesti liikuttamaan kuntalaisia iästä ja kunnosta riippumatta.