Yleistä tietoa

Lempäälän Kisa hiihdon toiminta-

Toiminta-ajatus

Lempäälän Kisa on aktiivinen ja vaikuttava toimija maastohiihdossa. Seuran hiihtotoiminta kattaa maastohiihdon opetuksen ja valmennuksen sekä kilpailutoiminnan junioreista veteraaneihin.

Lempäälän Kisan hiihdon tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää jäsentensä sekä Lempäälän ja sen lähialueen asukkaiden fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä, tarjota maastohiihdon palveluja sekä edistää toiminta-alueellaan seuran toimintaa.

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni toiminta-alueella harrastaisi Lempäälän Kisassa maastohiihtoa kunto-, kilpa- tai huippu-urheilutasolla.

Lempäälän Kisan hiihto on Maastohiihdon auditoima Sinettiseura.

Perustehtävä – MISSIO

Lempäälän Kisan hiihto järjestää laadukasta maastohiihdon opetusta ja valmennusta sekä korkeatasoisia hiihtotapahtumia ja -kilpailuja kaikenikäisille.

Strategiset tavoitteet

Lempäälän Kisan hiihto edistää sinettiseurana laadukasta ja laajamittaista maastohiihtotoimintaa Hämeessä realistisin tavoittein ja osana valtakunnallisia urheilujärjestöjä. Lempäälän Kisan hiihto toimii tiiviissä yhteistyössä seuran muiden jaostojen, Lempäälän muiden urheiluseurojen, Hämeen muiden seurojen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Lempäälän Kisan hiihtotoiminta mahdollistaa kilpaurheiluun suuntautuville urheilijoilleen mahdollisimman hyvät olosuhteet tavoitella oman suorituskykynsä rajoja ja kehittyä hiihdossa mahdollisimman pitkälle.

Lempäälän Kisa tarjoaa lempääläläisille sekä lähiseudun lapsille ja nuorille mahdollisuuden kehittyä liikkuvasta lapsesta liikkuvaksi aikuiseksi osana kunnan nuorisotyötä. Tuemme urheilijoitamme ja kaikkia seuratyössä mukana olevia kehittymään tasapainoisiksi ja vastuullisiksi kansalaisiksi.

Lempäälän Kisa käyttää resurssejaan tehokkaasti mm. tekemällä laajasti yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa omat erityispiirteensä säilyttäen.

Lempäälän Kisa sijoittuu vuosittaisessa Suomen maastohiihdon seuraluokittelussa 20. parhaan seuran joukkoon (=valioseura).

Lempäälän Kisan hiihtojaosto on taloudellisesti vakaa.

Nuorisotoiminnan tavoitteet

Lempäälän Kisan hiihdon perusta on lapsissa ja nuorissa. Lapsista kasvaa tulevaisuuden kilpailijoita, ohjaajia ja muita hiihdon parissa toimivia henkilöitä.

Nuorisotoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille laadukasta maastohiihdon opetusta ja valmennusta ja näin lisätä lasten ja nuorten liikkumista. Lapsena aloitettu urheiluharrastus luo pohjan aikuisiän terveille ja liikunnallisille elintavoille.

Lempäälän Kisa antaa kilpailutoimintaan halukkaille mahdollisuuden kehittyä harrastuksessaan huipulle saakka. Seuran junioritoiminta tuottaa seuralle myös aikuisten sarjoissa kilpailevia urheilijoita.

Aikuis- ja veteraanitoiminnan tavoitteet

Lempäälän Kisan hiihto antaa yleisten ja veteraanisarjojen hiihtäjille mahdollisuuden harrastaa harraste- ja kilpamaastohiihtoa kunkin omien tavoitteiden mukaisesti.

Lempäälän Kisaa edustavia hiihtäjiä osallistuu vuosittain hiihdon SM-kilpailuihin. SM-viesteihin seura pystyy asettamaan joukkueet sekä miesten että naisten sarjaan.

Lempäälän Kisa on vahva toimija veteraanikilpahiihdossa.

   
Lisää uutisia
Hiihto
Kategoriat