Mini Ski Team

Lempäälän Kisan Mini Ski Team on seuran ensimmäinen kilpailupainotteinen ryhmä, johon siirrytään lähtökohtaisesti hiihtokoulusta kun seuraavat edellytykset hiihtäjällä täyttyvät:

- Hiihtäjä omaa perushiihtotaidot ja on valmis kehittymään hiihtäjänä
- Hiihtäjä on iältään nuorempaa M/N8 sarjaa. Kaudella 2020-2021 tämä tarkoittaa vuonna 2013 syntyneitä.
- Hiihtäjä on valmis edustamaan seuraa talven aikana viesteissä

Kilpailut ovat osa ryhmän toimintaa ja harjoituksissa käydään läpi kilpailupäivää sekä kilpailutilanteita. Jotta pystymme tarjoamaan kaikille hiihtäjille selkeätä, laadukasta ja yhtenäistä harjoittelua on kilpailuihin osallistuminen edellytys ryhmässä toimimiselle. Mitään ”tasovaatimuksia” ei hiihtäjille kuitenkaan vielä Mineissä aseteta, vaan ryhmään ovat tervetulleita kaikki kilpailemisesta kiinnostuneet hiihtäjänalut. Mikäli et kuitenkaan ole halukas kilpailemaan tai haluat opetella perushiihtotaitoja vielä lisää, voit harrastaa hiihtoa LeKin hiihtokoulussa josta löytyy eritasoisia ryhmiä monenikäiselle.

Tavoitteena on siirtyä ryhmästä aikanaan Junior Ski Teamiin kun ohjaajien määrittelemät edellytykset täyttyvät.

Mini Ski Team toimii ympäri vuoden. Syys- ja talvikaudella yhteisharjoituksia pidetään kahdesti viikossa kun taas kesäaikaan harjoituksia pidetään vähemmän. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen. Syksyllä aikaisen lumiharjoittelun mahdollistaa Hakkarin tykkilumilatu


Hiihtäjiltä ja perheiltä odotetaan sitoutumista ryhmän toimintaan sekä panosta yhteiseen tekemiseen mm. talkoiden ja kilpailuiden järjestämisen osalta.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan huippuporukkaan tai haluat lisätietoja toiminnasta ole yhteydessä Mini Ski Teamin valmentajiin Samuli Kivistöön (samuli.kivisto@gmail.com) tai Laura Hongistoon (la.hongisto@gmail.com).

Ryhmään siirrytään lähtökohtaisesti LeKi-hiihdon hiihtokoulusta. Muualta tulijat voivat hyvin tulla myös kokeilemaan ”pysyykö mukana”.

LISÄTIEDOT JA MAKSUT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2020-2021

Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski Teamin johtaja.
Valmennusmaksuun kuuluu mm. harjoitusmaksut, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista. Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.


   
Lisää uutisia
Hiihto
Kategoriat