Hiihtokoulun sisältö ja ryhmät

HIIHTOKOULUN SISÄLTÖ JA RYHMÄT


Lempäälän Kisan hiihtokoulussa saat laadukasta perushiihtotaitojen opetusta. Harjoittelun painopiste on hiihtotaidon ja molempien hiihtotekniikoiden (perinteinen ja luisteluhiihto) opettamisessa ja harjoittamisessa. Taitoja kehitetään monipuolisilla tasapaino-,koordinaatio- ja taitoharjoitteilla. Nuorin ryhmä hiihtää lähtökohtaisesti vain perinteisellä hiihtotavalla.

Hiihtokoululaiset jaetaan koululaisten lukumäärän ja hiihtotaitojen mukaisiin ryhmiin. Perusteena hiihtokoulun ryhmiin jakamiselle ovat ikä, osaaminen ja aikaisempi hiihtokouluhistoria. Oikean ryhmän löytäminen vaatii myös jonkin verran ohjaajien ja vanhempien/huoltajien välistä keskustelua. Ryhmäjako ei siis perustu pelkkään ikään, koska lapset ovat usein tässä vaiheessa eri osaamisasteella - varsinkin suksien kanssa. Pyrimme löytämään jokaiselle juuri hänelle sopivan ryhmän, jossa on mukava opetella. Jos kauden aikana ilmenee tarvetta ja halua siirtyä toiseen ryhmään, niin siirtoja tehdään – sekä helpompaan että vaativampaan suuntaan. Näistä asioista kannattaa keskustella rohkeasti ohjaajien kanssa.

Hiihtokoulun toimintaan voi tutustua ja osallistua yhden kerran ilman liittymisvelvoitetta. Kerro vain ohjaajalle, että lapsesi on tutustumassa, jotta hän osaa ottaa sen huomioon.


   
Lisää uutisia
Hiihtokoulu
«  Syyskuu   »
Kategoriat