LeKi MIni Ski Team kausi 2018–2019
29.8.2017 18:41 Uutiset / Mini Ski Team

LeKi Mini Ski Team

Lempäälän Kisan nuorten hiihtäjien kilpailupainotteinen ryhmä LeKi Mini Ski Team toimii ympäri vuoden. Nykyinen toimintakausi on alkanut 1.5.2018 ja päättyy 30.4.2019. Syys- ja talvikaudella harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen. Jatkamme syyskuusta alkaen säännöllisillä yhteistreeneillä maanantai- ja torstai-iltaisin.

Tervetuloa huippuporukkaan nuoret kilpahiihtäjät! Olethan yhteydessä Tero Karislahteen (karislahti@gmail.com) tai Heidi Haapalehtoon (heidi.haapalehto@gmail.com), niin tiedämme, mihin treeniin olet tulossa.

KENELLE:
Hyvät perushiihtotaidot omaavalle yli 8-vuotiaalle, joka haluaa kehittyä hiihtäjänä ja osallistuu kilpailuihin myös Lempäälän ulkopuolella. Mini Ski Teamiin siirrytään lähtökohtaisesti LeKi-hiihtokoulun kautta, mutta myös esim. muilta paikkakunnilta muuttavat ovat tervetulleita kokeilemaan "pysyykö mukana" ryhmässä.

LISÄTIEDOT JA MAKSUT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2018–2019

  • Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski Teamin johtaja.
  • Valmennusmaksuun kuuluu mm. Hakkarin tykkilumiladun käyttö, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista.
  • Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.
  • Tarkemmat ohjeet maksujen maksamisesta annetaan Jopox-pukuhuone palvelun kautta.

   
Lisää uutisia
Mini Ski Team
«  Helmikuu   »
Kategoriat