Hiihtokampanja liikutti, kouluista Kelho ahkerin
8.4.2018 9:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hiihtokampanja liikutti, kouluista Kelho ahkerin

Lempäälän ja Vesilahden yhteinen Hiihto-Helmikuu innostutti koululaisia aiempaa enemmän. Helmikuisia hiihtokertojaan kirjasi 13 luokkaa Kuokkalan, Moision, Mattilan, Lempoisten, Kelhon ja Vesilahdedn kirkonkylän kouluissa. Vaatimuksena oli vähintään viisi hiihtokertaa helmikuun aikana.

Ahkerimpana hiihtokouluna kampanjan työryhmä palkitsi Kelhon koulun 3-4. luokan. Kelhossa osallistuttiin kaikilta luokilta 1-6. Muutamat hiihtivät helmikuun jokaisena päivänä.

Koulun 3-4. luokka sai palkinnoksi ohjatun ja erilaisia liikuntoja sisältävän hauskan parituntisen Ideaparkin liikuntakeskuksessa.

Kelho voitti, mutta ei ylivoimaisesti. Palkitsemisia ja arvontaa hoidellut LeKi:n raati huomasi, että kaikki hiihtokampanjaan osallistuneet luokat ottivat sen tosissaan. Kunniakirjat makein maustein olivat ansiosta.

Tämänkertaiseen Hiihto-Helmikuuhun osallistui ”virallisesti” yhteensä yli 600 hiihtäjää. Suksikansaa oli laduilla paljon, mutta vain pieni osa osallistui kampanjaan - ei huomannut, ei innostunut, ei ”ehtinyt” ottaa suorituskorttia latuvarren laatikoista tai muualta, ei muistanut palauttaa täytettyä korttia. Tämä oli viides helmikuinen hiihtokampanja - ja ensi vuonna seuraa kuudes.

Etenkin Kuljussa ja Hakkarissa hiihteli helmikuussakin paljon naapureista tai kauempaakin tulleita, mutta vain lempääläiset ja vesilahtelaiset noteerattiin kampanjassa. Palkintoja raati arpoi yli 3o:lle. Heille ilmoitetaan heti pääsiäisen jälkeen. Lempääläiset voivat hakea palkintonsa huhtikuun aikana Sportia Matista (Tampereentie 24), vesilahtelaisilla on muita väyliä. Kunniakirjat viedään kouluille.


Kelhon 3-4. luokka voitti hiihtokampanjan koulusarjan. Muillekin osallistuneille koululuokille annettiin samanlainen kunniakirja.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat