Menemme joukolla kesäteatteriin ja vedämme mukaan suvun ja naapurit
25.5.2018 10:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Menemme joukolla kesäteatteriin ja vedämme mukaan suvun ja naapurit

Hiihtoväki on putsannut ja rasvannut suksensa hienon talven jäljiltä kesäsäilöön. On siis sopiva aika suunnistaa vaikka kesäteatteriin. Sellainen on tarjolla perjantaina 27.7. kun Lempäälän tasokas Nuorisoseura esittää Hakkarin kartanolla Tuomas Kyrön näytelmän Mielensäpahoittajan Suomi. Ohjaajana on Jari Lehto. Katsomo on katettu.

LeKi hiihto osti koko näytöksen ja myy sen teatterin normaalihinnoin jäsenilleen, kannattajilleen, kenelle vaan. Tänä vuonna 14 v täyttävien lasten ja nuorempien lippu on 9 euroa, eläkeläisten ja opiskelijoiden 16 ja muitten 18 euroa. Ne maksetaan pääsääntöisesti käteisellä tai liikunta/ kulttuuriseteleillä.

Vaivanpalkaksi hiihto saa hieman toimintarahaa ja aikaiseksi mukavan Kisalaisen tapahtuman.

Myynnin pääkanavana on perinteinen ovelta-ovelle. Varauksia ja tiedusteluja voi osoittaa:

Antero Korhonen 044-3751313, Esa Virtanen esav@kolumbus.fi, Veikko Kuumola 040-5491705, Hannu Haukkanen 040-5889536.

Näytelmä Mielensäpahoittajan Suomi on 100 itsenäisen Suomen vuotta tuomaskyrömäiseen tapaan kuvattuna. Sisältö on huumoria, ajatuksia ja rehevää kieltä. Mauttomuuksia tai kirosanoja ei viljellä.

Miten maatalousvaltaisesta Suomesta tuli kännykkävaltainen? Onko miesvaltaisuus muuttunut naisvaltaisuudeksi? Miksi saunassa syntyneestä tuli suomalaisia hauskuuttava Mielensäpahoittaja, kirjailija Tuomas Kyrö? Nämä ja monta muuta asianhaaraa aukeaa Hakkarin kartanolla perjantaina Unikeonpäivänä 27.7.

Viime talvena Lahden MM -hiihdoissa Kyrön isännöimä metsäkatsomo oli elämys. Samaa linjaa on Nuorisoseuran kesäteatteriesitys.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat