Nuorisohiihtäjät kilpailivat sateessa ja tuulessa Kaupissa ja Kalajoella
25.2.2020 21:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Nuorisohiihtäjät kilpailivat sateessa ja tuulessa Kaupissa ja Kalajoella

Aniharvoin on hiihtokilpailuissa satanut vettä ja tuullut niin lujasti kuin Tampereen Kaupissa lauantaina 22.2. Ennen starttia normaalisti verrytellään ja odotellaan lämmintä yllä, mutta nyt liikuskeltiin sadetakeissa. Tampereen Hiihtoseura sai kuitenkin ponnisteltua kisansa läpi lasketusti hyväkuntoisella perinteisen ladulla.

Muutama lekiläinenkin osallistui ja menestyi. Sarjan M18 kympillä Atte Urvanta oli kolmas. 12 -vuotiaissa Aapeli Karislahti voitti ja Joonas Kolehmainen oli toinen. Pojat ovat vuoron perään kepittäneet toisensa. Kymppivuotiaitten viides oli Ella Rajala.

Naisten paras oli Hämeenlinnan Hiihtosoeuran Anni Kainulainen ja miehissä Skiteam 105:n Aleksi Parttimaa.

Koululiikuntaliiton KLL:n mestaruuhiihtoihin Kalajoella 22. - 23.2. osallistui noin 600 junioria, joista kahdeksan Lempäälän kouluista. KLL - kilpailuissa edustetaan kuntaa ja kouluja. Yhtä lukuunottamatta lempääläisnuoret olivat LeKi:n hiihtotallista.

Lauantaina Kalajoellakin satoi ja meren suunnasta puhalteli.

Lähinnä varastolumesta tehdyt ladut olivat kärsineet lämpöviikoista niin paljon, että kisalatu jouduttiin lyhentämään 2,3 kilometriin. Ohjelmasta poiketen viikonvaihde kilpailtiin kokonaan vapaalla hiihtotavalla.

Tuloksia:

M16 Roope Niskanen Hakkarin koulu lauantaina 14. ja sunnuntaina 7., M14 Eemil Koskinen Sääksjärvi 9. ja 14. sekä Antti Urvanta Hakkari, 38. ja 23., M13 Oliver Kaikkonen Nurmi 15. ja 10., N15 Ella Noora Haapalehto Sääksjärvi 6. ja 5. sekä Oona Kaikkonen Nurmi 22., N13 Emilia Ylilehto Kulju 20. ja 14. , N12 Aada Ylilehto Kulju 33. ja 30. sekä Aino Koskinen 44. ja 31. Sääksjärvi.

AKAapeli Karislahti ja Joonas Kolehmainen Kaupissa starttaamassa yhteislähtöön.Sade laantui juuri kun kilpailu alkoi.Aino Koskinen Kalajoella.


Oliver Kaikkonen (keskellä) Kalajoella.


Roope Niskanen (7. vasemmalta) ja Juho Keskinen (10. vasemmalta) Kalajoella.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Tammikuu   »
Kategoriat