Talkoilemaan Kuokkalankosken markkinoille
HiihtoJulkaistu: 16.06.2021 00.00

Talkoilemaan Kuokkalankosken markkinoille

Kuokkalakosken markkinat järjestetään jälleen yhden välivuoden jälkeen 17.7 Hakkarin Kartanon alueella. Perinteisesti Kisan hiihtäjät ovat talkoilleet markkinoiden liikenteenohjauksen, niin tänäkin vuonna.

Liikenteenohjausta tarvitaan kello 9.00 - noin 15.30 välisenä aikana ja vuorot ovat 2,5 tunnin mittaisia, kerrallaan ohjaukseen tarvitaan 7 henkilöä.

Talkoisiin voit ilmoittautua merkitsemällä nimesi LeKi Hiihdon nettisivuilla olevaan taulukkoon tai ilmoittautumalla talkoovastaavalle Pasi Urvannalle (040 5087097). Valitse itsellesi sopiva vuoro ja täytä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumero niille varattuun sarakkeeseen. Taulukko löytyy nettisivujen yläreunan sinisestä palkista, kohdasta Jaosto>talkooilmoittautuminen, suora linkki talkoosivustolle tässä.

Lisätietoa ja ohjeita lähetetään ilmoittautuneille. Talkoiden tuotto käytetään hiihtojaoston yleisiin kuluihin, joista suurin erä muodostuu talvella kilpailuiden osallistumismaksuista.

Kaikki rohkeasti mukaan! LeKi Hiihdon toiminnan tason säilyttäminen ja varsinkin sen kehittäminen vaatii säännöllistä varainhankintaa ja se on meidän kaikkien yhteinen tehtävä.

LeKi/ hiihto