Hakkarin laduilla sunnuntaina parahiihtoakin
HiihtoJulkaistu: 09.02.2022 07.08

Hakkarin laduilla sunnuntaina parahiihtoakin

Hakkarin laduilla kilpaillaan tulevana sunnuntaina 13.2. vauhdikkaasti ja sinnikkäästi monin tavoin. Avoimien kansallisten ja Hämeen piirinmestaruushiihtojen yhteydessä on myös valtakunnallisen Para Hiihto Cupin osakilpailu. Siihen voivat osallistua esimerkiksi näkövammaiset, kehitysvammaiset ja liikuntarajoitteiset. Myös kelkkahiihtäjien on mahdollista osallistua.

Lempäälän Kisa on varannut lähiladut kunnalta kilpailukäyttöön sunnuntaiaamusta kello 15:een asti. Metsälatu Kuljuun ja Pirkkalaan on avoinna, mutta niille pääsy tosin on hieman hankalaa, koska kilpaladut kiemurtelevat edessä. Kilpailijat verryttelevät ja kokeilevat välineitään urheilukentällä ja sen viereisellä koivukujalla ja siellä voivat muutkin hiihdellä.

Alkuviikosta tiedetään osallistujista jo sen verran, että LeKi:n omista aikuishiihtäjistä nähdään ladulla ainakin Heta Jalonen ja Oona Kettunen sekä äsken veteraanien (M50) pronssille hiihtänyt Arto Hakala. Mahdollisesti myös viikonvaihteessa kisakautensa Kangasalla aloittanut yleisen sarjan Noora Sahi.

AK