Beach volley uuteen Lempo-aikaan
Julkaistu: 12.05.2019 00.00

Beach volley uuteen Lempo-aikaan

Lempäälän lentopallossa tapahtuu suuri seuramuutos, kun Lempäälän Kisan ja Lempäälän Jyryn lentopallotoiminnat yhdistyvät ja jatkossa lentopallo toimii uuden seuran, Lempo-Volleyn, alaisuudessa. Se tarkoittaa myös sitä, että beach volley toimii jatkossa uuden seuran Lempo-Volleyn alaisuudessa.

Uusi seura Lempo-Volley Lempäälä ry julkaistiin lauantaina 11.5.

Uuteen seuraan liittyvät kaikki LeKin ja Jyryn lentopallo- ja beachtoiminnat, eikä jatkossa kummassakaan seurassa ole enää lentopallon joukkue- ja kilpailutoimintaa.

Lempäälän Kisan lentopallohistoria on pitkä ja menestyksekäs. Lentopallojaosto perustettiin vuonna 1955, jolloin myös ensimmäinen LeKin joukkue pelasi sarjaa. Vuosien saatossa tuhannet lempääläiset ovat harrastaneet lentopalloa LeKissä. LeKin juniorijoukkueet ovat saavuttaneet muun muassa muutaman SM-kullan ja tukuttain muita junioreiden mitaleja sekä Power Cupin mitaleja.

Miehissä LeKi pelasi viimeiset viisi vuotta miesten 1-sarjaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Parhaimmilaan LeKi oli hopealla ja liigakarsinnoissa Mestaruusliigaan.

Vaikka lentopallotoiminta LeKi-nimen alta loppuukin, säilyy ja pysyy perinteet ja historia hengissä uudessa seurassa.

Uuden seuran toiminta alkaa joukkueiden osalta kaudella 2019-2020. Kesäkuun Power Cupissa joukkueet pelaavat vielä LeKin ja Jyryn nimien alla.

Uuteen lentopalloseuraan voi tutustua täällä

TUTUSTU BIITSIN UUSIIN SIVUIHIN TÄÄLTÄ

Seuran uusimmat