Jukka Lehti palaa Kisa-paitaan!
20.8.2018 9:10 Uutiset / Pääsivusto

Jukka Lehti palaa Kisa-paitaan!

LeKin lentopallon 1-sarjajoukkue on viimeistä pelaajaa myöten valmis, kun passariosastolle liittyy tuttu mies. 36-vuotias Jukka Lehti solmi vuoden mittaisen pelaajasopimuksen LeKiin. Lehti muistetaan Kisan 1-sarjataipaleen alkuvuosien kivenkovana passarina. Viime kauden Lehti vietti penkin takana Hurrikaani-Loimaan kakkosvalmentajana ja pelasi 2-sarjaa Jankossa. Nyt on vuorossa paluu 1-sarjaan.

- Keväällä tuntui, että lentopallo saa jäädä, mutta kesän mittaan alkoi taas into pikku hiljaa nousta. Kun LeKistä oltiin yhteydessä, päätin lähteä mukavaan ja tuttuun seuraan mukaan ikäänkuin vpk-hengellä jeesaamaan, kommentoi Lehti.

Lehden ja LeKin välinen sopimus on sisällöltään sellainen, että Lehti ei välttämättä ole mukana kaikkia pidempiä vieraspelejä, vaan on nuorten lempääläispassareiden mentorina ja tarpeen tullen totta kai parketilla tuuraajanakin. LeKin toisena passarina on edelliskaudelta tuttu Kasimir Luostarinen ja Jyrystä farmisopimuksella jelppiä antavat Jonne Haavisto ja 15-vuotias lupaus Saku Tuomivaara.

LeKin harjoituspelit jatkuvat kiivaina tulevalla viikolla. Keskiviikkona Hakkariin saapuu kivenkova Akaa-Volley. Peli alkaa klo. 17.45. Lauantaina Hakkarissa on harjoitusturnaus, jossa Kisa kohtaa Iskun, Aitolahden Riennon ja TuTon.


Kuvat: Marko Panu


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat