Puulaakilentopallon 7. Villihanhi-turnaus la 22.9.
7.8.2018 10:42 Uutiset / Pääsivusto

Puulaakilentopallon 7. Villihanhi-turnaus la 22.9.

Puulaakilentopallokauden aloittava Villihanhi-turnaus pelataan lauantaina 22. syyskuuta Hakkarin liikuntahallissa. Lempäälän Kisan mieslentopalloilijoiden järjestämä turnaus pelataan seitsemättä kertaa ja on tarkoitettu Lempäälän ja lähialueen puulaakijoukkueille.

Pelisysteemissä joukkueet jaetaan kahteen sarjaan: Nautiskelijoihin ja Iskumestareihin. Nautiskelija-sarjaan sopivat hyvin mm. sekajoukkueet ja vähemmän totisesti pelaavat, Iskumestarit-sarjassa pelataan hiukan enemmän tosissaan, mutta puulaakihengellä totta kai. Sarjat pelataan kerralla loppuun niin, että Nautiskelija-sarja pelaa aamupäivällä ja Iskumestarit-sarja aloitetaan iltapäivällä.

HUOM! Kummassakaan sarjassa ei saa pelata kaudella 2017 – 18 liiton virallisissa miesten sarjoissa (Liiga – 3-sarja) pelanneita pelaajia. Veteraanisarjoissa, naisten sarjoissa ja kaudella 2017 – 18 B-ikäisiin mahtuvat sarjapelaajat ovat sallittuja.

LeKi hoitaa tuomaroinnin ja kirjuroinnin. Osallistumismaksu on 80 €/joukkue, jonka voi maksaa etukäteen tilille (FI26 4924 00102655 98) tai käteisellä paikan päällä. Turnauksen voittajat palkitaan ja voittajajoukkue saa kiertopalkinnon. Turnauksessa on jury, joka ratkoo mahdolliset kiistat.

Molempiin sarjoihin otetaan kuusi joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki pelaavat kahden erän pelin kaikkia vastaan. Peliohjelmat ym toimitetaan joukkueille myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Juha Raunio, juha.raunio(a)lempaala.fi tai 0400 69 5555.

Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat