Ottelusiirtoja ja sovittuja harjoituspelejä
2.8.2018 10:15 Uutiset / Pääsivusto

Ottelusiirtoja ja sovittuja harjoituspelejä

LeKi on sopinut harjoitusotteluista ennen tulevaa 1-sarjakautta. Sarja-avaus on 15.9., jota ennen LeKi viime kauden tapaan pelaa useamman valmistavan pelin.

Sesonki alkaa 2-sarjajoukkue Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan, aivan kuten viime vuonna. Keskiviikkona 15.8. pelataan Lempäälän Hakkarissa, ottelu on tarkoitus alkaa noin 18.45.

LeKi kohtaa toisen Mestaruusliigakautensa aloittavan Akaa-Volleyn Hakkarissa keskiviikkona 22.8. Alkamisaika ei ole vielä varma.

Lauantaina 25.8. Hakkarissa pelataan neljän joukkueen harjoitusturnaus. Siellä LeKi kohtaa 1-sarjalaiset Aitolahden Riennon, Rantaperkiön Iskun ja TuTo-Volleyn.

Vielä yhtä harjoituskenraalia liigajoukkuetta vastaan LeKi suunnittelee.

LeKin harjoituspelit 2018:

18.8. LeKi – Pälkäneen Luja-Lukko, Hakkari
22.8. LeKi – Akaa-Volley, Hakkari
25.8. Harjoitusturnaus, Hakkari

Muutoksia voi vielä tapahtua.

Lisäksi LeKi on sopinut kahdesta runkosarjan vieraspelin ottelusiirrosta. Molemmat pelit siirretään sunnuntailta lauantaille.

Isku–LeKi pelataan lauantaina 10.11., vaikka alun perin tarkoitus oli pelata 11.11. Ottelu alkaa klo. 17 ja pelataan Pyynikin palloiluhallissa.

LeKin ja rovaniemeläisen NaPan peli pelataan 2.3 eikä 3.3. Taustalla helpompi matkustusaikataulu, kun lauantaina kummallakaan ei olisi pelejä ollut.

KAIKKI LEKIN RUNKOSARJAPELIT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat