Yleispelaaja Tuomas Siirilä saapuu Raisiosta LeKiin
26.6.2018 9:41 Uutiset / Pääsivusto

Yleispelaaja Tuomas Siirilä saapuu Raisiosta LeKiin

LeKi on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 20-vuotiaan yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa. Siirilä siirtyy liigajoukkue Raision Loimusta. Tampereen alueelle miehen tuo opiskelu.

– Hyvä päivä tänään, kun varmistui sekä koulupaikka että pelipaikka ensi vuodeksi, myhäili Siirilä, kun nimi oli paperissa.

193 senttinen Siirilä on Alajärven Ankkureiden kasvatti, josta tie vei Nurmon Jymyn junioreihin ja Kuortaneelle, jossa tutuksi tuli myös nuorten maajoukkuepaita.

Kaksi viime kautta ovat Siirilällä menneet Mestaruusliigassa, ensin Joensuun Riennossa ja viimeisin sesonki Loimu-paidassa. Siirilän tilanne on melko samanlainen kuin tuoreen LeKi-kasvo Kasper Pennasen: liigassa peliaika jäi melko vähiin, ja nyt haussa on lisääntynt vastuu ja sitä kautta kehitys. Siirilän tavoite on jatkossa vahvasti liigakentillä.

– Pelivastuuta ei viime kausina ole isommin tullut, joten nyt ykkössarja ja LeKi ovat minulle hyvä vaihtoehto. Tavoitteeni lentopallossa ovat korkealla, ainakin kotimaan pääsarjaan haluan päästä kunnon pelirooliin tulevina vuosina.

Siirilän myötä LeKi sai haluamansa vahvistuksen yleispelaajaosastolle. Siirilä on monipuolinen pelimies, joka tuo vakautta nosto-osastolle ja pystyy ratkaisuihin myös verkolla.

– Vastaanotto, pelinluku ja torjunta, luettelee Siirilä kolme vahvuusaluettaan lentopallossa.

Siirilän isoveli on Suomen maajoukkueessa ja italialaisessa huippuseurassa viime kaudella pelannut Tommi Siirilä.

Tuomas Siirilän pelaajakortti


Kuvassa Tuomas Siirilä. Kuva: Juha Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat