Lentismiehillä koossa 11 pelaajasopimusta
29.5.2018 10:41 Uutiset / Pääsivusto

Lentismiehillä koossa 11 pelaajasopimusta

LeKin mieslentopallon 1-sarjajoukkueella on koossa jo 11 pelaajasopimusta.

LeKin kanssa jatkosopimuksen ovat solmineet kapteeni ja yleispelaaja Sauli Silpo, keskitorjuja Ossi Vesanen, keskitorjuja Sten Kruuda, yleispelaaja Tomi Perkiö, passari Kasimir Luostarinen, keskitorjuja Toni Laine, keskitorjuja Olli-Pekka Palomäki ja libero Teemu Uusitalo.

Palomäellä ja Luostarisella on sopimuksessaan opiskelupykälö, eli jos he saavat koulupaikan muualta kuin Tampereelta, sopimus purkautuu. Laine, Vesanen ja Uusitalo ovat niin sanotusti vpk-pelaajia, eli eivät pysty siviilikiireiden vuoksi joka treeneissä käymään, mutta ovat mukana ehtimisensä mukaan, auttavat joukkuetta peleissä tarvittaessa ja ovat laadukkaita varavaihtoehtoja.

Uusina pelaajina LeKi-paidan pukevat liberon ja yleispelaajan paikalle sopivat Jyri Niemi ja Joni Siermala sekä libero Niilo Nurmi. 26-vuotias Niemi saapuu LeKiin Team Lakkapään liigajoukkueesta. 20-vuotias Siermala on Jyry-kasvatti ja piti armeijan vuoksi välivuoden lentopallosta. Sitä ennen hän pelasi Rantaperkiön Iskussa 1-sarjaa ja liigaa. 18-vuotias Niilo Nurmi saapuu LeKiin 2-sarjan Pälkäneen Luja-Lukosta.

Viime kaudella LeKissä pelanneista pelaajista LeKi neuvottelee vielä Anssi Vesasen, Eetu Rantasen, Simo Puttosen ja Juuso Paanasen kanssa. Arttu Linjamäki pitää välivuoden armeijan vuoksi. Jussi Niemi päättää upean uransa huippulentopallon parissa. Jonne Haavisto menee armeijaan, hän jatkaa Jyryssä ja farmispimuksen kautta voi olla myös LeKin mukana, Jonnen kanssa myös neuvotellaan.

LeKin pelaajasopimuksen:

3Sauli SilpoYleispelaaja
4Ossi VesanenKeskitorjuja
6Sten KruudaKeskitorjuja
9Tomi PerkiöYleispelaaja
12Kasimir LuostarinenPassari
13Toni LaineKeskitorjuja
20Olli-Pekka PalomäkiKeskitorjuja
24Teemu UusitaloLibero
Niilo NurmiLibero
Joni SiermalaYleispelaaja
Jyri NiemiLibero
PäävalmentajaTapani Nyström
ValmentajaJani Huurne
ValmentajaMarko Laakso
GMJuha Raunio
Tiedottaja/jjAntti Raunio
VideointiJarno Nyström
HuoltajaMika Peltola

Kuva: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat