Liigaporukka Hurrikaani Hakkarissa LeKiä vastaan torstaina klo. 18
3.9.2018 13:48 Uutiset / Pääsivusto

Liigaporukka Hurrikaani Hakkarissa LeKiä vastaan torstaina klo. 18

LeKi kohtaa viimeisessä harjoitusottelussa liigajoukkue Hurrikaani-Loimaan. Ottelu pelataan Hakkarin liikuntahallissa torstaina 7. syyskuuta kello 18 alkaen.

Hurrikaani on hallitseva SM-hopeamitalisti, ja loimaalaisten kokoonpano on uudistunut jonkin verran. Uusi valmentaja on Jussi Heino, joka tuo omanlaisen tyylinsä Loimaalle. Uusi nimiä ovat nuori libero Peter Vuorinen, maajoukkueringin laituri Eemeli Kouki ja keskitorjuja Henrik Porkka. Porkka tosin ei Hakkarissa ole, vaan on maajoukkueen kanssa MM-kisoissa. Yhdysvaltalainen passari Matt West on joukkueessa koeajalla.

Hurrikaanin ykköstähtinä Koukin lisäksi ovat tutut miehet Matti Oivanen, Jesse Mäntylä ja Antti Ropponen. Kaikki pelasivat vuosi sitten Hakkarissa Suomen Cupissa Kisaa vastaan, jolloin liigaryhmä oli parempi 3-0. Harjoituspelit Hurrikaani aloitti Akaa-Volleyta vastaan suvereenilla 5-0-voitolla.

LeKille ottelu on viimeinen kenraali ennen 15.9. alkavaa runkosarjaa, jossa avauspelissä vastaan tulee Karelian Hurmos Hakkarissa. LeKin uudet pelaajat ovat päässee koko ajan paremmin mukaan joukkueen systeemiin, ja tatsi on parantunut peli peliltä.

Viime vuoden Hurrikaanin apuvalmentajana toiminut Jukka Lehti on tällä kaudella passarina LeKin joukkueessa.

Otteluun myydään lippuja. Peruslippu on 5 € ja alennuskategorian lippu 3 €. Kausikortilla pääsee sisään ja alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

TUTUSTU HURRIKAANIN JOUKKUEESEEN

LOGO_hurrikaani


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat