1-sarja-avauksessa vastaan hallitseva mestari Hurmos la 15.9.
10.9.2018 19:28 Uutiset / Pääsivusto

1-sarja-avauksessa vastaan hallitseva mestari Hurmos la 15.9.

1-sarjan alkuun on enää viikko. Lempäälän Kisan taival alkaa kovimmalla mahdollisella haasteella: Hakkariin saapuu hallitseva mestari Karelian Hurmos, joka tiputti Kisan välierissä viime keväänä. Ottelu alkaa kello 17.

Luvassa on todella sähköinen avauspeli, koska molemmat joukkueet ovat ennakoissa sarjan kärkipäätä. Kolmella pisteellä voi olla iso merkitys runkosarjan loppupuolella.

LeKi on pelannut useita harjoituspelejä, ja kerännyt kovuutta liigajoukkueita vastaan. Hurrikaani ja Akaa olivat parempia, mutta Kisa haastoi molemmat vahvasti. Hurmos voitti harjoitusturnauksessa Mahdin ja hävisi KaVelle.

LeKin uudet pelaajat pelaavat ensimmäisen kilpailullisen ottelun, joten latinki varmasti on korkealla. Samoin jännitys. Kisalla on viisi uutta sopimuspelaajaa: Jyri Niemi, Teemu Koivunen, Kasper Pennanen, Niilo Nurmi ja Tuomas Siirilä.

Hurmos on uudistunut viime vuodesta maltillisesti. Joukkue eteni aina liigakarsinoihin asti, jossa Isku oli parempi. Iskun luopuessa sarjapaikasta sitä tarjottiin joensuulaiselle fuusioseuralle (SurVo, Riento ja NiceTeam), mutta ei paikkaa pystynyt vastaanottamaan.

Uusia hurmoslaisia ovat Yhdysvaltojn yliopistosarjasta saapunut yleispelaaja Jeff Sprayberry, Mahdista tullut yp Ville-Erik Tarkiainen, Lekasta tullut kovan luokan libero Teemu Silventoinen sekä 2-sarjan East Volleysta tullut keskipelaaja Petteri Härkönen.

1-sarjan alun lähestyessä myös muut joukkueet ovat aktivoituneet pelaajasopimusten ja harjoituspelien kanssa. Karhulan Veikot nosti itsensä ykkössuosikkien joukkoon voittamalla Hurmoksen ja Mahdin. Joukkueessa esiintyivät muun muassa maajoukkueringin Jan Helenius ja Marko Määttänen. TuTo-Volley voitti oman harjoitusturnauksen, ja riveissä olivat muun muassa Mauri Kurppa ja Jimmy Hernandes. Nurmon Jymy julkaisi Mika Mäntylän paluun.

Luvassa siis heti kärkitason vääntöä! Tule paikalle hyvissä ajoin ja varmista hyvä paikka!   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat