LeKi kaatoi sarjakärjen 3-2
5.11.2018 9:29 Uutiset / Pääsivusto

LeKi kaatoi sarjakärjen 3-2

Kahdeksan peliä se kesti. Nimittäin Maaningan Mahdin niskalenkki Kisasta. LeKi nousi kuilun partaalta lopulta voittoon katkaisten Mahdin riemukulun. Lopulta Kisa vei sarjakärjeltä kaksi pistettä erin 3-2 (21-25, 27-29, 25-13, 25-21, 15-8) ja jatkoi sarjapelien voittoputkea kuuteen!

Aloituskokoonpanot: LeKi starttasi samalla ryhmällä kuin VaLePaa vastaan: Kasimir Luostarinen, Sauli Silpo, Kasper Pennanen, Tuomas Siirilä, Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja Jyri Niemi. Anssi Vesanen teki kauden debyyttinsä, kun tuli kahden erän jälkeen Silpon paikalle hakkuriksi. Jukka Lehti ja Niilo Nurmi olivat auttamassa farmijoukkue Pälkänettä 2-sarjassa.

Mahti aloitti seitsikolla Lasse Jäntti, Lasse Räisänen, Antti Karttunen, Eelis Karinen, Tuomo Ikonen, Juha Räsänen ja Simo Näkki. Teemu Silventoinen pelasi loppupelin liberona, Jyrki Meriruoko kävi auttamassa passipelissä, Severi Kupari tuli keskelle neljännessä erässä ja Tuomas Tervonen korvasi pelin edetessä Räisäsen hakkurina.

Ratkaisun kohta: Kaksi erää meni vierailijalle, vaikka Kisalla oli saumat 3-1 voittoon: toisessa erässä oli kaksi eräpalloakin. Pitkänt auon jälkeen vastaanotto parani Jyri Niemen johdolla, ja verkolla Kisa oli selvästi vahvempi. Tuomas Siirilä pelasi kolme erään huimalla tasolla: 18/+14! Kaikkiaan mies paukutti 28 pistettä!

Mitä seuraavaksi: Kisa kohtaa ensi lauantaina vieraissa Rantaperkiön Iskun. Sarjassa Kisa on nyt neljäntenä kärkipään ollen aivan parin pinnan sisällä. Mahti jatkaa kärjessä, sillä on jo kymmenen peliä pelattu.

– Yleisö oli tänään upeasti mukana, se tuo aina hienon fiiliksen. Kun saatiin vastaanotto nousemaan, olimme selvästi parempia, tuumi LeKin parhaana palkittu Jyri Niemi.

LUE TARKEMPI OTTELUN KULKU OTTELURAPORTISTA

OTTELUSIVULTA ennakko, raportti, tilastot, palkinnot ja haastattelut

OTTELUSIVU

Ottelupallo:

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio.


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat