Lauantaina vieraita Rovaniemeltä – upea VIP-tapahtuma NaPa-pelissä!
20.11.2018 14:00 Uutiset / Pääsivusto

Lauantaina vieraita Rovaniemeltä – upea VIP-tapahtuma NaPa-pelissä!

Kisan 1-sarjakausi jatkuu kotimaisemissa lauantaina 24. marraskuuta. Vieraaksi saapuu 1-sarjan pohjoisin ryhmä, Napapiirin Palloketut Rovaniemeltä. Ottelu käynnistyy kello 17 Hakkarin liikuntahallissa.

NaPa ja Kisa kohtaavat ensimmäisen kerran. NaPalla on upea historia, ja se on pelannut myös liigassa. Täksi kaudeksi se nousi 2-sarjasta takaisin Ykköseen, jossa pelasi vielä kaudella 2015-16. Kisa ja NaPa eivät kuitenkaan kohdanneet ennen, koska tuolloin sarja oli vielä kaksilohkoinen.

NaPan kotikentältä Keltakankaan liikuntahallista Hakkariin on Google mapsin mukaan vaivaiset 692 kilometriä. NaPa jatkaakin etelän kiertuettaan sunnuntaina Kyyjärvellä. NaPa taistelee tiivisti pudotuspelipaikasta, tällä hetkellä se on tasapistein Nurmon ja Kuortaneen kanssa kymmenellä pisteellä sijoilla 8-10. Kisa on puolestaan viides, mutta vain kuuden pisteen sarjan kärjestä.

VIP-TAPAHTUMA

NaPa-ottelussa myydään tavallisten pääsylippujen lisäksi VIP-lippuja (25 €) VIP-tapahtumaan, joka järjestetään liikuntahallin alasalissa. Tarjolla on juomia ja suolaista, lisäksi ennen peliä kuullaan Kisan kuulumiset, valmennusten mietteet illan pelistä ja pelin jälkeen jälkilyölyt parhailta pelaajilta. Lisäksi VIP-lipun ostajat pääsevät seuraamaan peliä parhailta paikoilta. Tapahtuma alkaa kello 16.15.

VIP-lippuja voi ostaa lipunmyynnistä ennen pelin alkua ja LeKin joukkueen jäseniltä, ja Juha Rauniolta (puh. 0400 69 5555, juha.raunio@lempaala.fi).

KANNATTAA TUKEA LEKIN RYHMÄÄ JA SAADA KAIKKI ILO IRTI LAUANTAI-ILLAN HUUMASTA!

Ottelumainos NaPa 24.11.18


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat