LeKi vyöryi AitRin yli 3-0
29.11.2018 20:44 Uutiset / Pääsivusto

LeKi vyöryi AitRin yli 3-0

LeKi nappasi maukkaan ja puhtaan 3-0 (25-18, 25-19, 25-12) voiton Aitolahden Riennosta. Erityisen makean täydestä pistepotista tekivät aina vaikean viikkopelin kirouksen murtaminen ja paikallistaiston kääntäminen. Samalla Kisa sai ansaitun vapaan viikonlopun ennen syyskauden viimeistä tuplaviikonloppua.

Kisa lähti peliin seitsikolla Jukka Lehti, Anssi Vesanen, Kasper Pennanen, Tuomas Siirilä, Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja Jyri Niemi. Kasimir Luostarinen puuttui tänään matkasta, ja flunssainen Teemu Uusitalo oli huoltohommissa. Vaihtopelaajista Jonne Haavisto tuli upeasti sisään kolmannen erän lopussa syöttämällä kaksi ässää ja passaamalla erän hienosti loppuun. Myös Tomi Perkiö tuli päätöserän lopussa kehiin, sai hyvät syötöt ja kävi taas merkkauttamassa 100 prosenttia nostosarakkeeseen.

AitRi lähti seitsikolla Juuso Rautakorpi, Aleksi Rantanen, Arttu Moisio, Aku Seppälä, Matias Becker, Jukka Katila ja Joni Veripää. Avainpelaajista Henri Laine ja Ossi Mäkinen olivat yhä pois, ja Ahti Viita ei ollut pelaajana tällä kertaa. Nestori Miika Heikkinen tuli Beckerin tilalle toiseen erään, ex-LeKi Keijo Rantala kävi nostopuuhissa ja Olli Kanerva ja Juuso Paananenkin kävivät kentällä.

LeKi oli kahdessa avauserässä alussa tappiolla, ja AitRin nostopeli toimi alussa hienosti. Kisa kuitenkin sai itsensä lämpiämään ja meni joka erässä menojaan. Etenkin kolmas erä oli upeaa tykitystä, jossa irti pässyt Haavisto siivitti Kisan huippulentoon.

Päivän erikoiset: libero Jyri Niemellä oli hieman lämmittelyvaikeuksia. Hän oli kaksi erää vaihtopenkillä tumput kädessä. Ja ottelupallossa Sten Kruuda pyrki skägällä yllättämään kaikki, mutta se ei aivan tuottanut tulosta, kuten videolta alta näkee. Yleisöä oli 51, ja LeKi-raati valitsi parhaiksi pelaajiksi Kisan oivan passarin Jukka Lehden ja AitRin monipuolisen yleispelaajan Arttu Moision.

Kisalla on kevätkautta jäljellä kaksi peliä: 8.12 KaVe kotona ja 9.12. Jymy vieraissa.


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat