Edessä kahden pelin viikko – KaVe-peliin ilmainen sisäänpääsy!
3.12.2018 15:00 Uutiset / Pääsivusto

Edessä kahden pelin viikko – KaVe-peliin ilmainen sisäänpääsy!

Lempäälän Kisalla on edessä pitkästä aikaa tuplaviikonloppu. Lauantaina 8.12. Hakkariin saapuu Karhulan Veikot ja sunnuntaina 9.12 Kisa matkaa Nurmoon, jossa kohtaa Jymyn.

KaVe-kotipeliin on ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! Upean mahdollisuuden tarjoavat otteluisännät Lempäälän kunta ja OmaSäästöpankki Lempäälä. Lisäksi KaVe-pelissä on upeat jouluarpajaiset, jossa palkintoina muun muassa kaksi joulukinkkua sekä hierontalahjakortteja. Alun perin yksi pääpalkinto piti olla televisio, mutta yhteistyökumppani ei pystykään toimittamaan palkintoa tapahtumaan. Ottelu alkaa kello 17 Hakkarin liikuntahallissa, kannattaa saapua paikalle ja hyödyntää upea tilaisuus!

- Haluamme palkita ilmaispelillä kannattajia, jotka ovat taas tällä kaudella sitoutuneet hienosti joukkueen ympärille. Haluamme antaa joululahjaksi upean lentopallopelin. Tietenkin iso kiitos otteluisännille, jotka tämän mahdollistavat! Pelissä on kaikkea jännää, kannattaa tulla siis paikalle, LeKin manageri Juha Raunio vinkkaa.

Kotkasta tulevalla KaVella on alkukaudesta ollut vasta yhdeksän peliä, kun Kisalla jo 12. Sen vuoksi ryhmän sijoitus pudotuspeliviivan tuntumassa hieman hämää: KaVe on osoittanut olevansa aivan kärkijoukkueitta, viimeksi se hävisi liigaryhmiä Cupissa tiputtaneelle Hurmokselle vain 3-2. Viime vuonna LeKi tiputti juuri KaVen puolivälierissä.

Jymyn LeKi kohtasi jo kerran alkukaudesta, jolloin Kisa oli kotona parempi erin 3-1. Jymy on tiukasti tyrkyllä pudotuspeleihin, ja haluaa varmasti osoittaa, että kotisalissaan pisteitä ei ole yhtä helppo lempääläisten napata.

Kisan syyskausi päättyy perjantaina 14.9., jolloin Hakkarissa pelataan tammikuulta siirretty Kuortane-peli.


Artikkelin kuvat: Antti Raunio

Edit. 5.12. klo. 15.53. Päivitetty jouluarpajaisten pääpalkinnot. Alun perin yksi pääpalkinto piti olla televisio, mutta yhteistyäkumppani ei pystykään toimittamaan palkintoa tapahtumaan. Pääpalkintoina joulukinkkuja ja hierontalahjakortteja, sekä muita palkintoja.


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat