LeKi voitti Jymyn 3-1 ja otti viisi pinnaa viikonlopusta
10.12.2018 10:34 Uutiset / Pääsivusto

LeKi voitti Nurmon Jymyn 3-1

LeKi kohtasi tuplaviikonlopun toisessa ottelussa Nurmon Jymyn Nurmohallissa. LeKi täydensi upean viikonloppunsa 3-1 (20-25, 25-21, 25-19, 25-21) voitolla, ja nappasi kahdesta pelistä viisi pistettä kuudesta. Samalla kaksi putkea sai jatkoa: kapteenina Sauli Silpoa tuurannut Anssi Vesanen on yhä voittamaton kapteenina, ja päävalmentajana polvivaivaista Tapani Nyströmiä paikannut Jani Huurne myös jatkaa 100 prosentin voittotehoin.

LeKi lähti peliin seitsikolla Kasimir Luostarinen, Anssi Vesanen, Tuomas Siirilä, Kasper Pennanen, Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja Jyri Niemi. Päävalmentajana oli tosiaan Huurne, ja kävelykepin kanssa Nurmohallissa köpötellyt polvivaivainen Nyström oli apukoutsina. Akaasta saapunut farmiapu Aatu Pöllönen korvasi Sten Kruudan avauserän jälkeen. Tomi Perkiö kävi kahdesti syöttövaihdossa ja tempaisi molemmilla kerroilla upeat ässät.

Jymy lähti peliin seitsikolla Janne Paavola, Mika Mäntylä, Patrik Hakamäki, Tuomas Ruuska, Jouni Hoiska, Karri Raveala ja Timo Alanen. Slobodan Krljic oli vain valmentaja eikä pelannut ollenkaan, ja Tiikeri-apu Matias Saviaro istui vaihdossa torjuntavaihtoa lukuunottaatta koko pelin. Jymy käytti koko miehistöään, ja kentällä esiintyivät myös Sami Talvitie, Joel Itänen, Ville Kivenmäki, Ilmari Vainionpää ja Mikael Luostarinen.

Pelin ratkaisu oli LeKin heikon avauserän jälkeen tapahtunut muodonmuutos. Vaikka peli ei missään kohtaa ollut rallattelua, ja hurjasti puolustanut Jymy teki Kisan pisteidenteosta vaikean, sai Kisa kolme viimeistä erää otettua melko selvällä erolla. Syöttö- ja puolustuspeli toivat tarvittavan eron.

– Kyllä meillä painoi kintereissä edellisehtoon viisi erää Karhulaa vastaan. Etenkin alussa kummastelimme Nurmon kovaa syöttö- ja puolustuspelaamista. Mäntylän Mika huseerasi alussa mielin määrin, onneksi pääsimme häntäkin jälkimmäisissä erissä torjunnalla hiukan kurittamaan. Nämä olivat sellaiset semiväkisin väännetyt pisteet, ymppäsi pelin annin yhteen joukkueen päävalkkuna huseerannut Jani Huurne.

LeKin pisteykkkönen oli parhaanakin palkittu Kasper Pennanen 17 täpällä. Anssi Vesanen ja Tuomas Siirilä tukivat 13 pinnalla. Hineosti sisään tullut ja verkkoherruuden ottanut Aatu Pöllänen tehoili kuusi pistettä. Nurmo oli pisteiden valossa täysin Mika Mäntylän ryhmä, hurja hakkuri pamautti 25 pistettä, kun toiseksi paras Patrik Hakamäki jäi kuuteen.

LeKi on pelin myötä sarjassa nyt sijalla neljä, tasapisteissä viidentenä olevan KyKyn kanssa. Nurmo jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta ja on nyt sijalla yhdeksän, pisteen kahdeksannesta sijasta. LeKin syyskauden päättää ensi perjantain kotipeli Kuortanetta vastaan. Peli alkaa Hakkarissa kello 19.

LUE TARKEMPI RAPORTTI PELISTÄ

parhaat leki jjymy


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat