Hakkarin vuosi 2019 käynnistyy KyKy-kohtaamisella 20.1.
14.1.2019 12:20 Uutiset / Pääsivusto

Hakkarin vuosi 2019 käynnistyy KyKy-kohtaamisella 20.1.

LeKi palaa sunnuntaina 20. tammikuuta Hakkarin kotisaliinsa yli kuukauden joulutauon jälkeen. Viimeksi LeKi esiintyi kotiyleisönsä edessä 14. joulukuuta. Vastaan asettuu Kyyjärven Kyky, joka taistelee LeKin kanssa tiukasti runkosarjan kotiedusta.

LeKi on sarjataulukossa kolmantena ja KyKy viidentenä. Eroa on vain kolme pistettä, ja LeKillä peli enemmän pelattuna. Kyseessä on siis todella tärkeät pisteet molemmille.

LeKi palasi joulutauolta voittamalla Mahdin vieraissa 3-0 ja häviämällä Hurmokselle vieraissa 0-3. Viime viikonloppu oli LeKillä vapaa peleistä. KyKy teki LeKin tempun viime sunnuntaina, kun se voitti sarjanelosen Mahdin kotisalissaan 3-0.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, Kyyjärvellä pelatussa ottelussa LeKi oli parempi 3-0. Viime kauden kohtaamisisissa molemmat voittivat oman kotipelinsä.

Alkukaudesta molmepien joukkueisiin on tullut pieniä muutoksia. KyKyn virolaispassari Tauno Lipp ei ole enää keskisuomalaisten riveissä. Uusi mies on yleispelaaja Lauri Jylhä, joka pelasi viime kaudella Mestaruusliigaa Tiikereissä. LeKi puolestaan laajensi yleispelaajaosastoaan Petteri Fribergillä viime viikolla. Muista pelaajista kannattaa kiinnittää huomiota LeKin riveissä pelaavaan ex-KyKyyn, libero Jyri Niemeen sekä Kyyjärven latvialaisyleispelaaja Aivars Petrusevicsiin, joka johtaa sarjan pistepörssiä.


Ottelumainoksen pelikuva: Marko Pennanen


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat