Lauantaina Karhulassa kovaa taisto kotiedusta
12.2.2019 10:21 Uutiset / Pääsivusto

Lauantaina Karhulassa kovaa taisto kotiedusta

Tiukka taistelu 1-sarjan pudotuspelien kotiedusta jatkuu Lempäälän Kisan osalta tulevana lauantaina. Silloin LeKi matkaa Kotkaan, jossa vastaan asettuu toista kautta 1-sarjassa pelaava Karhulan Veikot.

LeKi on sarjassa neljäntenä, sijalla joka oikeuttaa kotietuun puolivälierissä. TuTo on yhden pelin enemmän pelanneena neljä pistettä edellä, Kyyjärvi puolestaan pelin vähemmän pelannut ja kolme pistettä takana.

KaVe on sijalla seitsemän. Eroa LeKiin on 11 pistettä, mutta pelejä kaksi vähemmän pelattuna, joten voitolla karhulalaiset säilyttäisivät vielä saumat kotietuun. Kisa voitolla tekisi eroa KyKyyn ja muihin uhkaajiin.

Tiukassa runkosarjassa vielä mikä vain sijoilla 3-7 on mahdollista. Joukkueet pelaavat vielä paljon keskenään ja tulokset voivat mennä ristiin. Viime pelissä Kisa palasi voittojen tielle, kun JyväsLentis kaatui 3-1 vieraskentällä. KaVella on alla 0-3 tappio TuTolle ja hieno 3-2 voitto KyKystä.

Pelaajista Kisan Tuomas Siirilä on viime peleissä ollut joukkueen ykköspistemies ja libero Jyri Niemi on pokkaillut parhaan pelaajan palkintoja. KaVella isoa roolia on kantanut yleispelaaja/hakkuri Marko Määttänen. Passaripuolella kokenut Matti Palonen on loukkaantuneena, häntä paikkaavat Vantaa Ducksin farmiapu Joona Väänänen ja TuTosta KaVeen palannut Matti Suutari. Ducksilla ei ole peliä lauantaina, joten farmiapuja liigasta todennäköisesti tulee vahvistamaan joukkueen rivejä.

Hakkarissa alkukaudesta pelatun pelin Kisa voitti 3-2. Ottelu alkaa Karhulan liikuntahallissa 16.2. kello 17.

Kuva: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat