LeKi kohtaa lauantain paikallispelissä Iskun Hakkarissa
18.2.2019 10:07 Uutiset / Pääsivusto

LeKi kohtaa lauantain paikallispelissä Iskun Hakkarissa

Lempäälän Kisan taival 1-sarjassa jatkuu heti tulevana lauantaina. Luvassa on tulikivenkatkuinen paikallispeli, kun Rantaperkiön Isku saapuu Hakkarin liikuntahalliin. 23. helmikuuta pelattava peli alkaa kello 17.

LeKi ja Isku kohtasivat alkukaudesta Pyynikillä. Silloin Isku vei tiukan kamppailun 3-1. Alkukauden harjoituspelit päättyivät 2-2 ja Iskulle 2-1.

Sarjassa Kisa on nyt neljäntenä, tasapisteissä viidentenä olevan Kyyjärven Kykyn kanssa. Kotietu on yhä mahdollinen. Viime pelissä LeKi koki 0-3 tappion Karhulan Veikoille.

– Se peli oli meiltä kyllä todella heikko. Tilastoja katsellessa emme edes olleet niin paljoa KaVea perässä, jokin meni siis pieleen. Selvää parannusta haemme Isku-peliin, tuumi Kisan valmentaja Tapani Nyström.

Isku on sarjassa toisena, tosin kaksi peliä vähemmän pelanneena ja vain kolme pistettä Karelian Hurmoksen takana. Runkosarjan voitto on siis Iskun hyppysissä. Viime pelissä Isku kaatoi todella hyvää kevättä pelaavan TuTon 3-1. Voitto oli kova näyttö Iskun kunnosta. Matti Hietanen ja Joel Laakso johtivat Iskun peliä loisto-otteilla. Hietanen on 1-sarjan paras pelaaja tällä hetkellä.

Luvassa on siis mielenkiintoinen, tiukka ja sarjataulukkoa ajatellen tiukka taisto. Paikallispeleistä ei voi koskaan etukäteen liikaa ennakoida, miten käy. Isku lähtee peliin kuitenkin ennakkosuosikkina.

OO LeKi-Isku 23.2.19

Kuvat: Antti Raunio
Ottelumainoksen pelaajakuvat: Marko Panu ja Teemu Nyström


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat