Lentismiesten puolivälierävastustajaksi Kyyjärven Kyky
Julkaistu: 10.03.2019 00.00

Lempäälän Kisa saa vastaansa kevään 2019 1-sarjan puolivälierissä tutun Kyyjärven Kykyn.

TuTo voitti lauantaina 9.3. AitRin, se varmisti LeKin avauskierroksen vastukseksi KyKyn. LeKi ja KyKy tulevat olemaan runkosarjan sijoilla 4 ja 5, vain keskinäinen järjestys on vielä epäselvää. Tällä hetkellä KyKy on kolme pistettä edellä. Samalla tulos Turusta sinetöi AitRin putoamisen 2-sarjaan. Sunnuntaina runkosarjan päätöskierroksella varmistuu, kumpi saa kotiedun. Kisa kohtaa VaLePan ja KyKy Kuortaneen.

Puolivälierät pelataan 16.-17. maaliskuuta. Välieräpaikkaan tarvitaan kaksi voittoa. Jos voitot ovat 1-1, pelataan toisen osaottelun kultainen erä 25 pisteeseen, ja sen voittaja saa niin sanotusti toisen otteluvoiton ja jatkopaikan.

Tämän kauden kohtaamiset ovat 1-1, molemmat ottivat vierasvoitot. LeKi voitti Kyyjärvellä 3-0 ja KyKy Hakkarissa 3-2, peli jossa Kisalla oli viidennessä erässä jo kolme ottelupalloa ilman tulosta.

Puolivälierien tarkemmista otteluajankohdista ja muista pudotuspeleihin liittyvistä asioista kerrotaan heti, kun ne saadaan runkosarjan päätöskierroksen jälkeen selville.

Artikkelin pääkuva: Teemu Nyström