LeKi kiittää kaikkia hienosta kaudesta 2018-19
Julkaistu: 23.03.2019 00.00

Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkue haluaa sydämellisesti kiittää kaikkia joukkueen matkassa kaudella 2018-19 mukana olleita!

Tällä kaudella todella kovatasoisessa 1-sarjassa Kisa sijoittui sijalle viisi. Runkosarjassa LeKi oli niin ikään viides 16 voitolla 24 pelissä. Pudotuspeleissä Kyyjärven Kyky pudotti Kisan puolivälierissä otteluvoitoin 2-1 kultaisessa erässä. Ensimmäinen puolivälierä Hakkarissa päättyi Kisan 3-2 voittoon, ja joukkue oli ylpeä, että pystyi tarjoamaan kotiyleisölleen upean näytöksen viimeisenä esiintymisenään.

LeKin joukkue kiittää kaikkia upeita pelaajia ja taustajoukkoja, jotka tällä kaudella kantoivat Kisa-paitaa ylpeydellä ja suurella tunteella. Kiitos myös yhteistyöjoukkueille Lempäälän Jyrylle, Pälkäneen Luja-Lukolle ja Akaa Volleylle.

Kiitos kaikille kannattajillemme ja seuraajillemme! Ilman teitä ei tätä hommaa tehtäisi, te tuette joukkuetta suuresti niin koti- kuin vieraspeleissä ja tsemppaatte hienosti! Hakkari tunnetaan upeasta tunnelmastaan, jota pääsimme taas todistamaan yli 200 katsojan edessä pudotuspeleissä.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta kaudesta, ilman teidän tukea ja hienoa yhteistyötä ei Lempäälässä pelattaisi Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla – te mahdollistatte upeat urheiluelämykset hienon joukkueen kanssa lempääläisille!

Lempäälän Kisa on tällä hetkellä Suomen 14. paras mieslentopallojoukkue! Se on paljon ja siitä saa olla ylpeä!