Uusi kausi alkaa pre seasonilla 23.4. – kokeile siipiäsi try outilla
16.4.2019 11:17 Uutiset / Pääsivusto

Uusi kausi alkaa pre seasonilla 23.4. – kokeile siipiäsi try outilla

Tuleva 1-sarjakausi ja siihen valmistautuminen aloitetaan Lempäälässä ennätysaikaisin. Pre season -harjoituskausi käynnistyy tiistaina 23.4. Hakkarin liikuntahallilla.

Tarkoitus on saada hyvä treenijakso ennen kesää. Valmennuksesta vastaavat 1-sarjajoukkueen valmennuskolmikko Esa Kunnari, Jani Huurne ja Marko Laakso. Lisäksi fysiikkavalmennusta antaa lentopallomaajoukkueenkin fysiona toiminut Marko Panu.

Treeniryhmässä on viime kauden LeKin 1-sarjapelaajia sekä Jyryn 2-sarjapelaajia. Pre season on myös uusille pelaajille mahdollisuus näyttää taitojaan ensi kautta varten, eli niin sanotusti troy out -tyylisesti tulla mukaan harjoittelemaan.

Jos kiinnostut tulemaan mukaan harjoittelemaan LeKin ja Jyryn rinkien ulkopuolelta, TERVETULOA! Ota yhteys manageri Juha Raunioon (juha.raunio@lempaala.fi, 0400 69 5555) ja ilmoita halustasi.

Pre season kestää 23.4.-16.5. Sinä aikana on kahdet lajiharjoitukset viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 17-18.30 Hakkarissa. Lisäksi on mahdollista saada punttiohjausta ja -ohjelmaa Marko Panulta. Jos ei pysty käymään täysipainoisesti, myös satunnaisesti voi tulla mukaan.

Tartu tilaisuuteen!

pre season

Kuva: Antti Raunio, arkistokuva
Mainos: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat