Roininen Tokion esikisoissa - Gleisnerille Suomen ennätys
9.7.2019 20:33 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Roininen Tokion esikisoissa - Gleisnerille Suomen ennätys

Emma Gleisner nosti Rönnin lavalla tempauksessa uuden alle 23 Suomen ennätyksen. Rönnillä nostettiin työnnön ja tempauksen erillisistä Suomen mesatruuksista, ja Emma voitti molemmissa sarjoissa SM-kultaa. Tempauksen uusi SE on 85 kiloa. Työnnössä Emma nosti 102 kiloa.

– Flunssa vaivasi viikon verran, mikä näkyi hiukan eritoten työnnössä. Tempaukseen ja toki yleisesti koko kisojen sujumiseen olen tosi tyytyväinen. Elokuussa kisakausi jatkuu nuorten SM-kisoilla, Emma kertoi Lempäälän-Vesilahden Sanomille.

Teemu Roininen puolestaan kilpaili Japanissa Tokiossa, jossa pidettiin ensi vuoden olympialaisten painonnoston esikisat. Roininen oli superraskaassa sarjassa +109 kiloa sijalla kuusi. Temapuksessa nousi 148 kiloa ja työnnössä 195 kiloa, yhteistulos 343 kiloa. Tuomarilinja hieman hämmensi, mutta oli Roiniselle lopulta myötämielinen. 195 kilon työnnön tuomaristo hylkäsi, mutta kilpailun jury puolestaan hyväksyi sen lopulta, ja tulos jäi voimaan.

– Tärkeintä oli saada tulos. Taisi olla ensimmäinen kerta minun urallani, kun jury hyväksyy noston tuomareiden hylkäämisen jälkeen, kertoi Roininen Painonnostoliiton tiedotteessa.

Lue lisää: Lempäälän-Vesilahden Sanomien artikkeli

Kuva: Juha Aho


   
Lisää uutisia
Painonnosto
Kategoriat