Julkaistu: 27.12.2018 00.00

Infokirje keväälle 2019

INFOKIRJE LEKIN LASTEN SÄBÄN JA LAPSI-VANHEMPI-SÄBÄN HARRASTAJILLE KEVÄT 2019

Tervetuloa mukaan Lempäälän Kisan kevään 2019 toimintaan!

Tuleva kevät alkaa LeKin lasten salibandyryhmien osalta pian. Lasten säbän 5-6-vuotta ja Lapsi-vanhempi-säbän ensimmäiset kerrat ovat keskiviikkona 9.1. Tässä hieman perustietopakettia, mitä olisi hyvä tietää ennen harrastuksen alkamista.

Paikka: Lasten säbä ja Lapsi-vanhempi-säbä pidetään Ideapark Sportissa. Uusi liikuntamaailma takaa loistavat olosuhteet salibandylle. Pukuhuoneet löytyvät urheiluareenan perältä. Sisääntulo on lähellä Keskusaukiota, entisen Catwalk-muotikadun paikalla.

Varustus: Varustuksena tulee olla sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet, oma maila ja juomapullo. Suojalaseja suosittelemme turvallisuuden vuoksi.

Ajankohta: Lasten säbän vuoro on Ideapark Sportissa keskiviikkona klo 18-19, isolla kentällä kentällä. Kevätkausi kestää 9.1.-24.4.

Lapsi-vanhempi-säbän vuoro on Ideapark Sportissa keskiviikkoisin klo 17-18, pienellä tai isolla kentällä, kummalla on tilaa. Kevätkausi kestää 9.1.-24.4.

Mahdollisina pyhäpäivinä eikä hiihtolomaviikolla ei ole harjoituksia.

Ohjaaja: Ryhmiä vetävät LeKin ohjaajat, joilla on salibandytaustaa ja kokemusta lasten ja nuorten ryhmien vetämisestä. Kauden aikana yhteydenpito tapahtuu enimmäkseen LeKin toimiston kautta, jota pitkin tieto kulkee vetäjiltä vanhemmille ja toisin päin, jos on tarvetta. Paras tapa olla yhteydessä vetäjiin on napata hihasta ennen tai jälkeen treenien.

Muuta: Ryhmät aloitetaan tasalta, joten koittakaa päästä paikalle muutamaa minuuttia ennen, jolloin ei mene turhaa aikaa odotteluun. Lisäksi otetaan kevätpuolella käytäntö, että paikalle tullessa lapsi käy ilmoittautumassa ohjaajalle, joka merkkaa hänet paikallaolevaksi, ja vasta sen jälkeen voi mennä kentälle. Tällä tapaa helpotetaan alkuhässäkkää. Jos tulette myöhässä, käykää nappaamassa vetäjää hihasta, että nyt tulin.

Hinta: kevätkauden hinta on 100 €

Terveisin

Lempäälän Kisan toimisto
info@leki.fi


Seuran uusimmat