Lasten säbää syksyllä 2020
13.4.2020 18:09 Uutiset / Lasten säbä

Ilmoittautuminen auki syksylle 2020

Tervetuloa kaikki tytöt ja pojat mukaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan! Syksyllä 2020 Lasten säbässä on kaksi harrasteryhmää.

LASTEN SÄBÄ 5v ja LASTEN SÄBÄ 6v

Lasten säbän tavoitteena on kehittää omia taitoja ja nauttia liikunnan ilosta kivassa porukassa osaavien valmentajien ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Lasten säbää on kerran viikossa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen lasten säbän ryhmiin on auki.ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista. Varusteiksi riittävät joustavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, juomapullo ja suojalasit. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Lasten säbä järjestetään Ideapark Sportissa. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 35, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä lasten säbän ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät.


   
Lisää uutisia
Lasten säbä
«  Syyskuu   »
Kategoriat