Lapsi-vanhempi-säbää syksyllä 2020
13.4.2020 18:11 Uutiset / Lapsi-vanhempi säbä

Ilmoittautuminen syksylle 2020 auki

Tervetuloa kaikki tytöt ja pojat vanhempien kanssa mukaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan! Syksyllä 2020 Lapsi-vanhempi-säbässä on kaksi harrasteryhmää.

LAPSI-VANHEMPI-SÄBÄ 3-4v ja LAPSI-VANHEMPI-SÄBÄ 5-6v

Perheen pienimmille tarkoitettu oma säbätunti yhdessä vanhemman kanssa. Tutustutaan säbän eri taitoihin pelien ja leikkien kautta. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Lapsi-vanhempi-säbää on kerran viikossa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen ryhmiin on auki.ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Varusteiksi niin lapselle kuin vanhemmallekin riittävät joustavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila ja juomapullo. Suosittelemme myös suojalaseja.

Lapsi-vanhempi-säbä järjestetään Ideapark Sportissa. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 35, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät.


   
Lisää uutisia
Lapsi-vanhempi säbä
Kategoriat