LeKi Ultimaten juniorijoukkue SM-osaturnauksen 2. sijalle
18.6.2019 0:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

LeKi Ultimaten juniorit taistelivat ensimmäisestä SM-sarjan osaturnauksesta toisen sijan

Juniorien SM-sarja käynnistyi 15.6. Helsingin Siltamäessä. Tänä vuonna LeKi osallistuu U20-sarjaan, johon osallistuu 5 joukkuetta. Lempäälän Kisan joukkueessa on monia uusia pelaajia, mutta myös muutama kokeneempi pelaaja.

Ensimmäinen peli oli turnauksen ennakkosuosikkia vihtiläistä ViRHeen ykkösjoukkuetta vastaan. LeKi sai otteluun huonon alun ja antoi vihtiläisille heti alussa neljän pisteen etumatkan. Tämän jälkeen pisteitä tehtiin lähes vuorotellen. LeKi hävisi ottelun lopulta 7-13.

Toinen peli oli Virheen nuorempaa ja kokemattomampaa joukkuetta vastaan. LeKi oli ottelussa ennakkosuosikki ja pystyikin kokeilemaan erilaisia puolustus- ja hyökkäystaktiikoita. LeKin Elmo Rantala teki pelissä ultimatessa harvinaisen callahan-maalin, eli sai kiinni vastustajan syötön vastustajan omalla maalialueella, jolloin LeKi sai välittömästi pisteen. Leki voitti pelin helposti lukemin 1-15.

Seuraava vastus oli toijalalainen T.U.F.F, joka voitti viime sisäkaudella junioreiden SM-kultaa, joten helpolla ei voitto irtoaisi. Molemmat joukkueet pelasivat hidastavaa paikkapuolustusta, joten pelissä ei pisteiden lukumäärällä juhlittu. Viimeisessä pisteessä 6-6 tilanteessa LeKi kuitenkin osoitti vahvuutensa ja voitti tekemällä ottelun viimeisen pisteen. Lopullinen tulos LeKin eduksi 7-6.

Viimeinen vastus oli Helsinki Ultimate, jolla oli Suomen juniorisarjoissa poikkeuksellisesti tyttöjä enemmän kuin poikia. LeKi oli tässäkin pelissä ennakkosuosikki, sillä Helsinki Ultimate oli huomattavasti kokemattomampi joukkue. LeKi voitti pelin varmoin ottein 15-1.

Lekin voittaessa kolme peliä neljästä päätyi se osaturnauksen toiselle sijalle. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa osaturnausta, joka pelataan vasta elokuussa.


   
Lisää uutisia
Ultimate
«  Toukokuu   »
Kategoriat