Koripallokoulu

Tervetuloa kaikki tytöt ja pojat mukaan koripallon vauhdikkaaseen maailmaan! Syksyllä 2020 Lasten koripallossa on kaksi harrasteryhmää.

LeKin harrasteryhmien vuorot alkavat viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Alkamisaika on siirtynyt viikolla alkuperäisestä, joka olisi ollut tuleva viikko.

LeKin koripallokoulun vuorot ovat Moision liikuntahallilla B-salissa sunnuntaisin. Osoite: Teollisuuskyläntie 3, 37550 Lempäälä. Ensimmäinen kerta viikolla 36 eli su 6.9.

Ryhmät:
Koriskoulu 7-10v: sunnuntaisin klo 13-14 (Moisio)
Koriskoulu 11-13v: sunnuntaisin 14-15 (Moisio)

KORIPALLOKOULU 7-10v ja KORIPALLOKOULU 11-13v

Koripallokoulu on suunnattu niin pojille kuin tytöillekin. Koripalloon tutustutaan erilaisten harjoitteiden ja pelin myötä. Aikaisempia koristaitoja ei tarvita. Jokaisen koriskerran jälkeen on jokaisella lapsella varmasti posket punaisina ja hiki päässä!

Syksyn 2020 ilmoittautuminen on auki.ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Koripallokoulua on kerran viikossa. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 36, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät.

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Varusteiksi tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät ja juomapullo.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat