Leena Nurmelle LeKin kultainen ansiomerkki
26.5.2018 11:21 Uutiset / Seuran pääsivusto

Leena Nurmelle LeKin kultainen ansiomerkki

Lempäälän Kisan hiihtäjälle Leena Nurmelle on myönnetty seuran kultainen ansiomerkki 25.5.2018. Nurmi saavutti lajissaan aikuisten henkilökohtaisen SM-kullan viime keväänä, kun hän voitti sprintin kultaa.

Seuran säännöt sanovat kultaisesta merkistä seuraavaa: "Kultaisen ansiomerkin saa henkilö, joka on toiminut vähintään 15 vuoden ajan erittäin tarmokkaasti seuran johtotehtävissä tai urheilija, joka on saavuttanut yleisen sarjan Suomen mestaruuden tai muuten tuonut Lempäälän Kisaa erityisen maineikkaasti kilpailuissa esille."

Kultaisen ansiomerkin ojensivat Nurmelle seuran varapuheenjohtaja Jorma Kunnas ja hiihtojaoston aktiivi Mari Lemmetti hiihtojaoston kauden päättäjäisissä Ideaparkissa 25. toukokuuta (kuvassa).

- Tuntuu hienolta, että seura arvostaa työtä, ja siitä saa palkinnon. Tämän eteen on tehty paljon töitä, Nurmi kiitteli.

- Ensi kaudella tavoitteet ovat taas entistä korkeammalla, tavoitteet on asetettu talven MM-kisojen vapaan sprinttiin, hän jatkoi tulevasta kaudesta.

Nurmi on kautta aikojen 25 seuran kultaisen ansiomerkin saaja, ja vasta neljäs urheilullisin ansioin merkin saanut. Muut urheilijat ovat Ari Pinomäki, Teemu Roininen ja Aino-Kaisa Saarinen. Kultaisia ansiomerkkejä on jaettu kisalaisille vuodesta 1964. Suuret onnittelut Leenalle pääsystä LeKi-legendojen joukkoon!


Leena Nurmi tuulettaa SM-kultaansa. Kuva: Taivalkosken Metsä-Veikot 85 ry


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat