Kiitos huimasta Liikuntaleiristä!
11.6.2018 14:13 Uutiset / Seuran pääsivusto

Kiitos huimasta Liikuntaleiristä!

LeKi kiittää kaikkia lapsia, vanhempia, ohjaajia ja mahdollistajia kesän 2018 Liikuntaleiristä. Leirillä oli mukana huimat 59 lasta sekä yhdeksän ohjaajaa.

Leirillä tehtiin ja touhuttiin kaikenlaista.

Maanantai oli teemaseikkailupäivä, jolloin kierrettiin ryhmissä rasteilla ja keräiltiin marmorikuula-amuletteja palkinnoiksi. Rasteilla oli muun muassa sokon ohjausta, aakkosviestiä, kiikkulaudan pudottamista ja tarkkuusheittoa.

Tiistaina leirillä oli lajipäivä. Silloin pelailtiin muun muassa tennistä, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandya, koripalloa, käsipalloa ja muita lajeja.

Keskiviikko oli rantapäivä, jolloin olimme Lastukan uimalassa. Sade hieman sotki päivää, kaikki ehtivät uimaan, mutta siirryimme sään vuoksi kesken päivää takaisin liikuntahallille, jossa pelailimme ja leikimme loppupäivän. Keskiviikkona punottiin myös ystävärannekkeita.

Torstaina ensin suunnistimme Hakkarissa ja sitten olimme yleisurheilukentällä. Lajeina muun muassa pituus, pikajuoksu, temppurada, korkeus, pallon- ja saappaanheitto, kuulantyöntö pesäpalloilla ja turbokeihäs. Lopuksi jaoimme leiriolympialaisitalit.

Perjantaina menimme Ideaparkiin, aamupäivän olimme Ideapark Sportissa. Siellä menimme muun muassa judoa, säbää, sulkapalloa, tanssia, cheerleadingia ja pidgeballia. Loppupäivän vietimme huvipuisto Zones by Särkänniemessä.

Leirillä oli 13 yöpyjää, joiden kanssa touhuttiin myös illat. Yöleirikin meni mukavasti, kannattaa harkita sitä ensi vuonna!

Leiriterveisin

Antti Raunio

Kuva: Antti Raunio. Tiistaina tenniskentällä.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat