Liity kannattajajäseneksi - samat edut ja tuki ryhmällesi!
4.7.2018 11:15 Uutiset / Seuran pääsivusto

Liity kannattajajäseneksi - samat edut!

Lempäälän Kisa lanseeraa uuden Kannattajajäsenyyden, joka mahdollistaa LeKi-perheen laajentamisen täysiin mittoihinsa.

Kuuluuhan normaaliinkin perheyhteisöön lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit ja läheiset perhetutut. Niin myös urheiluseuran arjessa elävät useat tahot: kannattajat, kuskaajat ja toimihenkilöt täydentävät tiimin, koska mikään joukkue ei pärjää pelkillä urheilijoilla.

Tyyppiesimerkki kannattajajäsenestä on isoisä, joka seuraa lapsenlapsensa salibandypelejä, ja haluaa kannattajajäsenyydellä olla mukana tukemassa tärkeää harrastusta. Toinen esimerkki on kummi, joka osallistuu treeneihin kuskaamisessa, kun vanhemmat eivät ehdi, ja tykkää seurata kisoja ja pelejä.

Kannattajajäsenyys kustantaa 30 euroa. Tästä 10 euroa kuuluu kannattajajäsenen kohdistamalle joukkueelle tai jaostolle, ja 20 euroa seuralle. Kannattajajäsenyydellä voi siis osoittaa myös suoran tukensa joukkueille ja jaostoille. Kannattajajäsen saa kaikki samat jäsenedut, kuin normaali jäsen, ja jäsenkortti oikeuttaa näihin etuuksiin.

Samalla kannattajajäsenyys on tärkeä tuki seuralle. Tuki on sekä varainhankinnallista että ideologista; ihmiset arvostavat LeKin toimintaa ja haluavat olla osallisena mahdollistamassa lasten, nuorten ja aikuisen monipuolista urheilutoimintaa.

Kannattajajäsenyyden perusidea on kanavoida koko LeKi-yhteisö paremmin yhteen. Samalla saadaan yhteisöllisyyden ideologista liimaa kokoamalla mahdollisimman suuri määrä ihmisiä LeKi-lipun alle olemaan osa samaa yhteisöä.

LIITY TÄÄLTÄ LEKIN KANNATTAJAJÄSENEKSI

Kuva: Antero Korhonen. LeKin jäseniä seuran 110-vuotis juhlamarssilla 2014.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat