LeKin junnusalibandy täyttää 10 vuotta!
14.8.2018 11:22 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKin junnusalibandy täyttää 10 vuotta!

LeKin junnusalibandy täyttää 2018 kunnioitettavat kymmenen vuotta! Salibandy alkoi LeKissä jo 2000-luvun alussa miesten toiminnalla, ja junioripuoli seurasi perässä 2018.

LeKin salibandyjaoston puheenjohtaja Jeremy Kurvinen oli myös aikoinaan perustamassa säbäjaostoa, joka alkuvuodet kuului mailapelijaostoon ennen omaksi jaostoksi siirtymistä.

– Olin pelannut salibandya lähes 20 vuotta ja hain omalle ja naapurin pojalle mahdollisuutta pelata lajia Lempäälässä. Kun mikään seura ei tätä mahdollisuutta tarjonnut, soitin kesällä 2008 silloiselle LeKin toiminnanjohtajalle Jouko Mattilalle.

– Kyselin mahdollisuutta uuden lajin perustamisesta. Saman vuoden syksyllä perustettiin kaksi ensimmäistä joukkuetta, 00/01- ja 97-ikäluokkien joukkueet, kertoo Kurvinen alkuvaiheita Lempäälän-Vesilahden Sanomille.

Tällä hetkellä LeKillä on seitsemän junnujoukkuetta ja useita harrasteryhmiä, ja harrastajamäärä on lähes 300. Yhteistyö on tiivistä niin Ideaparkin eli Ideapark Sportin kanssa, kuin myös tamperelaisen suurseuran Classicin kanssa.

– Lajin ja seuran tulevaisuus näyttää varsin hyvältä. Yhteistyötä tehdään ja lähitulevaisuudessa tiivistetään entisestään Ideaparkin ja Classicin kanssa. Kasvua tehdään koko ajan, mutta maltilla ja harrastajien ehdoilla. Lähivuosien tavoite on saada mahdollisimman monelle ikäluokalle oma ryhmä, niin pojille kuin tytöillekin, Kurvinen pohjustaa.

– Juhlavuoden seuraava ponnistus on lauantaina 18. elokuuta järjestämme yhdessä Ideaparkin ja Classicin kanssa ilmaisen ja kaikille avoimen salibandyleirin Ideapark Sportissa. Sinne odotamme paljon lapsia! Lisäksi LeKi toimii Salibandyliigan avausottelussa Classic–Happee seuraisäntänä Tampere Areenalla 16.9, kurvinen kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomien artikkelissa.

LUE LEMPÄÄLÄN-VESILAHDEN SANOMIEN LAAJA ARTIKKELI 10-VUOTIAASTA LEKI-JUNNUSÄBÄSTÄ TÄÄLTÄ

Kuvat: LeKi-salibandy


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat