LeKi oli mukana Back to school -tapahtumassa!
20.8.2018 10:21 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKi oli mukana Back to school -tapahtumassa!

Lempäälän Kisa oli näkyvästi esillä lauantaina 18. elokuuta Ideaparkissa järjestetyssä Back to school -tapahtumassa!

LeKi oli mukana järjestämässä junioreiden judokisoja ja junnujen säbäleiriä. Keskusaukiolla oli LeKin piste, jossa oli tarjolla tietoa syksyn harrastusmahdollisuuksista, ja näytillä oli yhteistyöseura Classicin miesten SM-pokaali, jota pääsi ihastelemaan.

Keskusaukiolla vietettiin hienoa judo-päivää! Aamupäivästä pääsi seuraamaan judon harjoituksia, mitä kaikkea juniorit tekevät. Keskipäivällä pidettiin junnujen judokisat loistavissa olosuhteissa ja ison yleisömäärän katsellessa. Lisäksi päivän mittaan judojaoston puheenjohtaja Veli-Matti Karinkanta jakoi judotietoutta ha -faktoja yleisölle. Päivän kruunasi kahden SM-tason huippujudokan näytösottelu, joka tarjosi yleisölle vauhdikasta menoa ja upeita heittoja.

Ideapark Sportissa oli päivällä LeKin, Classicin ja Ideaparkin säbäleiri, jossa oli vilskettä ja vauhtia. Yli 40 junnua kirmasivat pää punaisian kahden tunnin ajan erilaisilla säbärasteilla. Tähtivierailijoina olivat Classicin ja maajoukkueen supertähdet Nico Salo ja Krister Savonen, jotka olivat mukana rasteilla ja jakoivat lopuksi nimmareita.

Kiitos kaikille mukana olleille ja säbä- ja judotoiminnassa auttaneille!


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat