Salibandyjaostolla ikimuistoinen juhlapäivä Classic–Happee-ottelussa
17.9.2018 14:30 Uutiset / Seuran pääsivusto

Salibandyjaostolla ikimuistoinen juhlapäivä Classic–Happee-ottelussa

Lempäälän Kisan salibandyjaosto juhli kymmentä juhlavuottaa näyttävästi sunnuntaina 16. syyskuuta. Yhteistyöseura Tampereen Classic oli kutsunut Kisan jäsenet perheineen seuraamaan salibandyliigakauden avausottelua Classic-Happee, ja LeKi oli ottelu seuraisäntä.

Lempäälästä järjestettiin halukkaille bussikuljetus pelipaikalle Tampere Areenalle, ja osa seuraväestä tuli omin avuin paikalle. Kaikkiaan kisalaisia oli paikalla 164, mikä on osoitus huikeasta seurahengestä ja lekiläisyydestä. Seuraihmisiä oli joka jaostosta ja kaiken ikäisiä!

Ilta oli upea myös LeKin säbäjunnuille, jotka pääsivät saattamaan idoleitaan pelikentälle.

- Pelaajat löi meille läpyjä ja lyötiin nyrkkejö yhteen! He kyselivät mun nimeä ja kuinka kauan olen säbää harrastanut! innokas LeKi-junnu iloitsi upeaa kokemusta!

- Kerron huomenna kaikille koulussa ketä olin saattamassa kentälle!

- Minua ei jännittänyt yhtään, vaikka siellä oli paljon katsojia!

- Päästäänkö me joskus uudestaan?

Kommentit kertovat junnujen huikeasta innostuksesta ja upeasta kokemusta, jonka tapahtumasta saivat. Salibandyjaoston sihteeri ja valmentaja Jaakko Ristaniemi kertoo, että monille liigamatsi oli ensimmäinen, ja useat tulivat kiittämään kokemuksesta ja sen tarjaomisesta.

LeKi kiittää Classicia upeasta mahdollisuudesta ja seuraväkeä upean tapahtuman luomisesta hienolla LeKi-hengellä! Ottelun voitti Classic 7-4.

LeKin pelaajien saattamisen voi katsoa Ruutu+-palvelusta (tarvitsee tunnukset) alkaen kohdasta noin 5 minuuttia. Videota saatosta myös tässä:Kuvat: Esa Takalo. Kuvissa LeKin pelaajia saattamassa Happeen (valkoiset) ja Classicin (siniset) pelaajia kentälle.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat