Lentismiehillä täydellinen kahden voiton viikonloppu
15.10.2018 10:26 Uutiset / Seuran pääsivusto

Lentisjoukkue nousee kohti 1-sarjan kärkeä

Lempäälän Kisa haki historialliset pisteet Kyyjärvi–Kuortane-vieraskierrokselta. KyKy kaatui lauantaina 3–0 ja sunnuntaina Kisa paineli Kuortaneen valmennuskeskusjoukkueen yli myös erin 3–0 (25–16, 25–18, 27–25). Ennen neljän 1-sarjakauden aikana ei LeKi ole saalistanut yönylikiertueista täysiä pisteitä – nyt se tuli vielä menettämättä eräkään! Samalla Kisa nousi sarjassa kolmanneksi, kakkosena oleva Kyyjärvi on tasapistein mutta paremman eräsuhteen avulla edellä.

– Kun katsoo LeKin 1-sarjahistorian vieraissa pelattuja tuplaviikonloppuja, niin kuuden pisteen saldoa ei taida löytyä miltään kaudelta. Ollaan siis tyytyväisiä, tulosurheiluahan nämä pelit ovat, LeKi-koutsi Jani Huurne summasi.

LeKi lähti peliin samalla seitsikolla kuin KyKy-peliin. Kolmannessa erässä myös vaihtipelaajat saivat peliaikaa, kun OP Palomäki, Jukka Lehti ja Tomi Perkiö käänsivät tiukan erän kurssin LeKin voitoksi.

Kuortaneelta nuorempien ikäluokka lähti lauantain pelin jälkeen nuorten PM-kisoihin, joten ryhmästä puuttuivat molemmat kuusikkoyleispelaajat Sebastian Pozo Hernandez ja Ville Kattelus, sekä valmentaja Manlio Puxeddu. Kuortaneen peliä johti apuun hälytetty Jokke Lindberg.

Kuortane pelasi ajoittain vahvasti, ja hyvällä nostolla laitavoima riitti mallikkaasti. Kun Kisa sai kotijoukkueen noston irti, pääsi LeKi samalla hallitsemaan peliä selvästi. Hyvä olo KyKy-pelistä pohjusti myös Kuortane-voiton: vaikka peli ei ollut yhtä tuoretta, usko omaan tekemiseen riitti kahdessa erässä nousuun tappioasemasta erävoittoon. Kisan ykköstykkeinä olivat tehokkaasti hyökännyt ja torjunut Sten Kruuda 10 pisteellä ja Kasper Pennanen 16 pisteellä.

– Odotetun nahkea peli tästä tuli. Vastustajan aika lukuisat virheet tekivät meille pelin ajoittain helpoksi ekassa ja tokassa erässä. Hienoa on se, että joukkue on sitkeä ja klaarasi taas vaikean kolmannen erän nimiinsä, Kisan valmennuskööristä kommentoijana ollut Jani Huurne sanaili.

Kisalla on edessä vapaa viikonloppu. Sen jälkeen matka jatkuu Sylväälle Sastamalaan, jossa vastassa VaLePan 2-joukkue. Hakkarissa ryhmä nähdään seuraavan kerran 2.11., kun Suomen Cupissa vastaan asettuu VaLePan liigajoukkue.

LUE TARKEMPI OTTELUN KULKU OTTELURAPORTISTA

OTTELUSIVULLA TILASTOT, HAASTATTELUT JA KAIKKI TARPEELLINEN PELISTÄ

OTTELUSIVU

Videolla eräpallot järjestyksessä 3. erä, 2. erä ja 1 erä:


Kuva: Marko Panu / arkistokuva


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat