Leena Nurmi jatkaa hyvää virettään - nyt sprintissä hopealle
12.11.2018 19:30 Uutiset / Seuran pääsivusto

Leena Nurmi nyt Suomen Cupin sprintin hopealla

Lempäälän Kisan huippuhiihtäjä Leena Nurmi on aloittanut kisakautensa Suomen Cupissa vahvasti. Avauskisaviikonlopun sprintissä Nurmi tuli kolmanneksi. Nyt sunnuntaina 11. marraskuuta Nurmi kaasutteli Rovaniemellä perinteisen sprintissä peräti toiseksi.

Voittajalle Johanna Matintalolle ei Nurmi mahtanut mitään. Samalla Nurmi on Suomen Cupin yhteispisteissä toiseksi.

- Leenalla on mahdollisuus päästä Suomen maajoukkueeseen, mutta joka tapauksessa paikka kansallisessa ryhmässä on selvä Rukan maailmancupiin. Maajoukkueessa hiihtäminen toisi mukanaan mm. paremman suksihuollon, kertoi huoltajaisä Jussi Nurmi Lempäälän-Vesilahden Sanomissa

Rovaniemellä lauantaina kisatussa perinteisen kymmenen kilometrin kisassa kisalaisista Oona Kettunen oli sijalla 16, Sanni Alatalo sijalla 26 ja Eeva Nurmi sijalla 58.

LeKin mieshiihtäjät aloittavat kilpailukautensa Hakkarissa järjestettävissä kansallisissa tykkilumihiihdoissa 1. joulukuuta.

- Nyt sääennusteet näyttävät siltä, että viikonloppuna 17.–18. marraskuuta kylmenee ja Hakkarissa päästään aloittamaan tykkilumen levittämisen maanantaina 19. marraskuuta. Tykkilumen levittämistyö kestää pari päivää, joten hiihtämään päästäisiin keskiviikkona 21. marraskuuta. Kaivinkone aloittaa purun poistamisen kasan päältä ja muut valmistelutyöt lauantaina, kertoo Esa Virtanen Lempäälän-Vesilahden Sanomissa

Jutun lähde:Lempäälän-Vesilahden Sanomien artikkeli

Kuva: LeKi-hiihto


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat