Lauantaina 8.12. ilmainen sisäänpääsy LeKin lentispeliin!
3.12.2018 14:54 Uutiset / Seuran pääsivusto

Lauantaina 8.12. ilmainen sisäänpääsy LeKin lentispeliin!

Lempäälän Kisan lentopallon miesten 1-sarjajoukkueen pelissä 8.12. on avoimet ovet. LeKi kohtaa Hakkarin liikuntahallissa kotkalaisen Karhulan Veikot ja peliin on ilmainen sisäänpääsy.

Ilmaisen sisäänpääsyn mahdollistavat otteluisännät Lempäälän kunta ja OmaSäästöpankki Lempäälä-

- Haluamme palkita ilmaispelillä kannattajia, jotka ovat taas tällä kaudella sitoutuneet hienosti joukkueen ympärille. Haluamme antaa joululahjaksi upean lentopallopelin. Tietenkin iso kiitos otteluisännille, jotka tämän mahdollistavat! Pelissä on kaikkea jännää, kannattaa tulla siis paikalle, LeKin manageri Juha Raunio vinkkaa.

Kaikkea jännää on muun muassa upeat jouluarpajaiset. Palkintoina muun muassa kaksi joulukinkkua sekä hierontalahjakortteja. Alun perin yksi pääpalkinto piti olla televisio, mutta yhteistyäkumppani ei pystykään toimittamaan palkintoa tapahtumaan. Myös muita palkintoja.

LeKi on sarjassa sijalla viisi ja todella lähellä sarjan kärkeä. Karhula on pari sijaa alempana.


Kuvat: Marko Panu ja Antti Raunio

Edit. 5.12. klo. 15.53. Päivitetty jouluarpajaisten pääpalkinnot. Alun perin yksi pääpalkinto piti olla televisio, mutta yhteistyäkumppani ei pystykään toimittamaan palkintoa tapahtumaan. Pääpalkintoina joulukinkkuja ja hierontalahjakortteja, sekä muita palkintoja.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat