Judojaosto vuoden alusta omaksi seurakseen
31.12.2018 14:33 Uutiset / Seuran pääsivusto

Judojaosto vuoden alusta omaksi seurakseen

Lempäälän Kisan judojaosto lopettaa toimintansa 31.12.2018 ja judojaoston toiminta siirtyy uuden seuran, Lempäälän Syokonkan Judo ry:n alaisuuteen.

Taustalla on judotoiminnan hieno kasvu, ja judokat haluavat jatkossa pyörittää toimintaansa judoon erikoistuneessa seurassa.

- Judoa on harrastettu Lempäälässä jo kahdeksisen vuotta: viisi vuotta Tampereen judon alaisuudessa ja kolme vuotta Lempäälän Kisan judojaostona. Lempäälän judokoiden on tullut aika ottaa askel eteenpäin ja olemme perustaneet yhdistyksen judolle: Lempäälän Syokonkan Judo ry:n, kertoo judojaoston puheenjohtajana toiminut Veli-Matti Karinkanta, joka on uuden judoseuran ensimmäinen puheenjohtaja.

Judojaosto ohjeista jäseniään, mitä seuramuutos tarkoitta heidän kohdallaan.

- Tämä tarkoittaa sitä, että Lempäälän Kisan judojaoksen toiminta siirtyy 1.1.2019 lähtien uuden yhdistyksen, Lempäälän Syokonkan Judo ry:n nimiin. Nykyiset LeKin judojaoston jäsenet siirtyvät uuden yhdistyksen jäseniksi automaattisesti. Tämän vakuutuskauden loppuun (31.8.2019) saakka Judoliiton jäsenyys (vakuutus) ostetaan Suomisportista LeKi Syokonkan Judon –nimissä ja kyseinen vakuutus ja oikeudet ovat voimassa uuden seuran jäsenistöllä.

- Judotoiminta säilyy ennallaan. Kevätkauden harjoittelumaksut maksetaan uudelle pankkitilille, joka ilmoitetaan ennen vuodenvaihdetta. Harjoittelumaksut säilyvät ennallaan. Uuden seuran kotisivut avataan pian, Karinkanta selvittää.

Lempäälän Kisa toimii hyvässä yhteistyössä uuden judoseuran kanssa jatkossa, kiittää judoa toimimisesta ylpeydellä LeKi-nimen alla ja hienon lajin juurruttamisesta Lempäälään ja toivottaa onnea uudelle seuralle.

Judotoimintaa ei vuonna 2019 ole Lempäälän Kisa ry:n alaisuudessa. Judojaoston erkaantuminen hyväksyttiin LeKi ry:n syyskokouksessa 2018.

Judojaoston jäsenille lisätietoa judojaoston tiedotteesta   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat