LeKi aloittaa uuden vuoden vierastuplalla Savossa ja Karjalassa
2.1.2019 17:20 Uutiset / Pääsivusto

LeKi aloittaa uuden vuoden vierastuplalla Savossa ja Karjalassa

Lempäälän Kisan pelit 1-sarjassa jatkuvat heti loppiaisviikonloppuna. Vuorossa on kauden toinen yöpymistupla, kun LeKi pelaa Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Lauantaina 5. tammikuuta Kisa kohtaa Mahdin ja sunnuntaina loppiaispäivänä Hurmoksen.

LeKi lähtee matkaan lauantaiaamuna, harjoittelee aamupäivästä Jyväskylässä ja kohtaa lauantaina Mahdin Pielavedellä. Maaninkalaiset joutuvat pelaamaan tämän kauden evakossa kotisalistaan Maaningan Urheilutalolta remontin vuoksi. Yönsä lekiläiset viettävät Siilinjärvellä, ja reissu loppuu Joensuun Urheilutalolle, jossa odottaa joensuulainen Hurmos.

Kisa on molemmat joukkueet jo kertaalleen tällä kaudella kohdannut. Mahdin LeKi voitti hienosti 3–2 Hakkarissa, voitto oli ensimmäinen kahdeksan tappion jälkeen. Hurmoksen LeKi kohtasi kauden avauksessa syyskuun 15. päivä, joten viime välien selvittelystä on jo aikaa. Silloin Hurmos oli niukasti 3–2 parempi. Kisa ja Hurmos kohtasivat viime kaudella välierissä, jolloin pohjoiskarjalalaiset menivät finaaleihin. Hurmos on tehnyt tällä kaudella kovaa jälkeä Suomen cupissa, jossa se eteni jo välieriin kaatamalla Savo Volleyn ja Tiikerit.

LeKi on sarjassa neljäs, Hurmos kolmas ja Mahti toinen. Eroa on joka joukkueen välillä piste, Hurmoksella yksi peli vähemmän pelattuna kuin LeKillä ja Mahdilla. Luvassa on Kisalle siis iso haaste, ja samalla asemien hakua kevättä ajatellen. Molemmat ottelut alkavat kelolo 17 ja luvassa live-kuvaa.

Kuva: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat